3178
Костюм Dead Space 2 своїми руками
Якщо ви є шанувальником Dead Space 2, то цей домашній косплей костюм головного героя інженера Isaac Clarke ви обов'язково сподобається!
Виявляється, що така класна фантазія Dead Space 2 костюм, який захищений Isaac Clark не так складно! Обов'язково погляньте далі, як можна зробити своїми руками і оцінити цей костюм косплею, який вийшов в результаті.
Після ретельного вивчення ескізів було затверджено план створення Футуристичної броні.
Виготовляючи розрахунки, шість спеціальних "рибів" були зроблені для захисту грудей і розфарбовування в сріблі.
Після якоїсь думки, було прийнято рішення про те, як зробити рельєфну частину спини костюма.
Р
Після лікування спеціальною шпаклівкою захист почав приймати на звичних формах.
Після застигання матеріалом заготовки був пофарбований золотом кольором, і встановлений люмінесцентний світловий шнур.
Захист рук був зроблений безпосередньо за розміром руки і я думаю, що нічого не складного.
р.
Розмітка «подушок» також обробляється шпаклівкою і висушується досить швидко.
р.
Над швом зап'ястя мало потіти трохи, а потім також з'єднати з готовими частинами захисту рук.
Так званий хвіст або хвіст, був виготовлений з шматка водопровідної труби і пари непотрібних частин з велосипеда.
Для виготовлення взуття були обрані старі гумові чоботи для полювання. І це було щастя, щоб вирізати їх, але заради такого випадку я повинен це зробити.
У дизайні рельєфної поверхні дуже зручно була стара шина з газонної косарки.
р.
І це були деталі грудної плити на тесті.
Коли всі дрібні деталі були завершені і висушені, вони були пофарбовані в колір підпису.
Під час висихання деталей сусіди спробували кілька разів просити те, що це було, але не дало дізнатися, що це було для.
р.
І ось жива арматура і перше з'єднання всіх запасних частин в одну.
Після установки акумуляторів, світлого шнура спалахнула м'яке синього світіння.
Перша фурнітура бойового взуття також пройшла 5 балів!
р.
Фінальні доти складання, поєднуючи всі деталі костюма в єдине ціле.
Цей костюм Isaac Clarke від Dead Space 2. Як це?
У темряві він виглядає чудово і навіть трохи зачаровує.
670394
Але де ви бачите бійця без належної зброї? Для цих цілей відмінно підійде викрутка.
Весь процес створення цього фентезі був досить довгий і трудомісткий, але результат його варто. Що ви думаєте, друзі?
Джерело: gamerpro.info
Виявляється, що така класна фантазія Dead Space 2 костюм, який захищений Isaac Clark не так складно! Обов'язково погляньте далі, як можна зробити своїми руками і оцінити цей костюм косплею, який вийшов в результаті.

Після ретельного вивчення ескізів було затверджено план створення Футуристичної броні.

Виготовляючи розрахунки, шість спеціальних "рибів" були зроблені для захисту грудей і розфарбовування в сріблі.

Після якоїсь думки, було прийнято рішення про те, як зробити рельєфну частину спини костюма.

Після лікування спеціальною шпаклівкою захист почав приймати на звичних формах.
Після застигання матеріалом заготовки був пофарбований золотом кольором, і встановлений люмінесцентний світловий шнур.

Захист рук був зроблений безпосередньо за розміром руки і я думаю, що нічого не складного.

Розмітка «подушок» також обробляється шпаклівкою і висушується досить швидко.

Над швом зап'ястя мало потіти трохи, а потім також з'єднати з готовими частинами захисту рук.

Так званий хвіст або хвіст, був виготовлений з шматка водопровідної труби і пари непотрібних частин з велосипеда.

Для виготовлення взуття були обрані старі гумові чоботи для полювання. І це було щастя, щоб вирізати їх, але заради такого випадку я повинен це зробити.

У дизайні рельєфної поверхні дуже зручно була стара шина з газонної косарки.

І це були деталі грудної плити на тесті.

Коли всі дрібні деталі були завершені і висушені, вони були пофарбовані в колір підпису.
Під час висихання деталей сусіди спробували кілька разів просити те, що це було, але не дало дізнатися, що це було для.

І ось жива арматура і перше з'єднання всіх запасних частин в одну.

Після установки акумуляторів, світлого шнура спалахнула м'яке синього світіння.

Перша фурнітура бойового взуття також пройшла 5 балів!

Фінальні доти складання, поєднуючи всі деталі костюма в єдине ціле.

Цей костюм Isaac Clarke від Dead Space 2. Як це?

У темряві він виглядає чудово і навіть трохи зачаровує.

670394
Але де ви бачите бійця без належної зброї? Для цих цілей відмінно підійде викрутка.

Весь процес створення цього фентезі був досить довгий і трудомісткий, але результат його варто. Що ви думаєте, друзі?

Джерело: gamerpro.info