3166
Костюм Dead Space 2 своїми руками
Якщо ви є шанувальником Dead Space 2, то цей домашній косплей костюм головного героя інженера Isaac Clarke ви обов'язково сподобається!
Виявляється, що така класна фантазія Dead Space 2 костюм, який захищений Isaac Clark не так складно! Обов'язково погляньте далі, як можна зробити своїми руками і оцінити цей костюм косплею, який вийшов в результаті.
Після ретельного вивчення ескізів було затверджено план створення Футуристичної броні.
Виготовляючи розрахунки, шість спеціальних "рибів" були зроблені для захисту грудей і розфарбовування в сріблі.
Після якоїсь думки, було прийнято рішення про те, як зробити рельєфну частину спини костюма.
Р
Після лікування спеціальною шпаклівкою захист почав приймати на звичних формах.
Після застигання матеріалом заготовки був пофарбований золотом кольором, і встановлений люмінесцентний світловий шнур.
Захист рук був зроблений безпосередньо за розміром руки і я думаю, що нічого не складного.
р.
Розмітка «подушок» також обробляється шпаклівкою і висушується досить швидко.
р.
Над швом зап'ястя мало потіти трохи, а потім також з'єднати з готовими частинами захисту рук.
Так званий хвіст або хвіст, був виготовлений з шматка водопровідної труби і пари непотрібних частин з велосипеда.
Для виготовлення взуття були обрані старі гумові чоботи для полювання. І це було щастя, щоб вирізати їх, але заради такого випадку я повинен це зробити.
У дизайні рельєфної поверхні дуже зручно була стара шина з газонної косарки.
р.
І це були деталі грудної плити на тесті.
Коли всі дрібні деталі були завершені і висушені, вони були пофарбовані в колір підпису.
Під час висихання деталей сусіди спробували кілька разів просити те, що це було, але не дало дізнатися, що це було для.
р.
І ось жива арматура і перше з'єднання всіх запасних частин в одну.
Після установки акумуляторів, світлого шнура спалахнула м'яке синього світіння.
Перша фурнітура бойового взуття також пройшла 5 балів!
р.
Фінальні доти складання, поєднуючи всі деталі костюма в єдине ціле.
Цей костюм Isaac Clarke від Dead Space 2. Як це?
У темряві він виглядає чудово і навіть трохи зачаровує.
670394
Але де ви бачите бійця без належної зброї? Для цих цілей відмінно підійде викрутка.
Весь процес створення цього фентезі був досить довгий і трудомісткий, але результат його варто. Що ви думаєте, друзі?
Джерело: gamerpro.info
Виявляється, що така класна фантазія Dead Space 2 костюм, який захищений Isaac Clark не так складно! Обов'язково погляньте далі, як можна зробити своїми руками і оцінити цей костюм косплею, який вийшов в результаті.
Після ретельного вивчення ескізів було затверджено план створення Футуристичної броні.
Виготовляючи розрахунки, шість спеціальних "рибів" були зроблені для захисту грудей і розфарбовування в сріблі.
Після якоїсь думки, було прийнято рішення про те, як зробити рельєфну частину спини костюма.
Р
Після лікування спеціальною шпаклівкою захист почав приймати на звичних формах.
Після застигання матеріалом заготовки був пофарбований золотом кольором, і встановлений люмінесцентний світловий шнур.
Захист рук був зроблений безпосередньо за розміром руки і я думаю, що нічого не складного.
р.
Розмітка «подушок» також обробляється шпаклівкою і висушується досить швидко.
р.
Над швом зап'ястя мало потіти трохи, а потім також з'єднати з готовими частинами захисту рук.
Так званий хвіст або хвіст, був виготовлений з шматка водопровідної труби і пари непотрібних частин з велосипеда.
Для виготовлення взуття були обрані старі гумові чоботи для полювання. І це було щастя, щоб вирізати їх, але заради такого випадку я повинен це зробити.
У дизайні рельєфної поверхні дуже зручно була стара шина з газонної косарки.
р.
І це були деталі грудної плити на тесті.
Коли всі дрібні деталі були завершені і висушені, вони були пофарбовані в колір підпису.
Під час висихання деталей сусіди спробували кілька разів просити те, що це було, але не дало дізнатися, що це було для.
р.
І ось жива арматура і перше з'єднання всіх запасних частин в одну.
Після установки акумуляторів, світлого шнура спалахнула м'яке синього світіння.
Перша фурнітура бойового взуття також пройшла 5 балів!
р.
Фінальні доти складання, поєднуючи всі деталі костюма в єдине ціле.
Цей костюм Isaac Clarke від Dead Space 2. Як це?
У темряві він виглядає чудово і навіть трохи зачаровує.
670394
Але де ви бачите бійця без належної зброї? Для цих цілей відмінно підійде викрутка.
Весь процес створення цього фентезі був досить довгий і трудомісткий, але результат його варто. Що ви думаєте, друзі?
Джерело: gamerpro.info