Карта світу для дітей (11 фото)

С.Н. Морозоф
через militera.borda.ru
Ми купили картку сьогодні. «Мапа нашої Батьківщини для дітей». Надміцний. Водонепроникний. Глянцевий. Операційний, в загальному ... У трубку, але навіть при пошуку на етикетці (середній бал сертифіката 4.5 відчував себе), я почав обтягувати сумнівами у вазі (див. обережно).

Коли карта була відремонтована в домашніх умовах, я зрозумів, що провини не заперечували мене.

Я, ї. Обрис території дуже впізнаваний, скільки разів я стояв на чорному борту в школі, відповідаючи географію на тій же карті! й

Закриваємо розділ карти, щоб ви, колеги, не сумнівалися:

Все тут: Рига, Таллінн (з однією "n"!), Вільнюс, Мінськ, Київ... Я не фотографував Південь, але Ташкент, Душанбе, Ашгабат та інші Тбілісі.

Баба Яга та Каші Іммортал
Змія Горинич також присутній, бокова сторона. Дія відбувається десь в районі Чукотка. В цілому слід зазначити, що є казкові місця - є також «Цар Додон і Золотий Кокерель» і герої казки «Чарівник міста Емеральд».

І немає адміністративних кордонів, розуму тебе. Все навколо kolkhoz, навколо моєї батьківщини!

Сталінський син Костянтин приховує від переслідувань у 1933 році

Ось ми йдемо. Потім ці діти виростуть і внесуть на практику карту, тому ви повинні розуміти глибокий стратегічний дизайн.

Берсерк – Скандинавський воїн (що зліва від наших північних сусідів?)

Comrade Sukhov (герой фільму "Білий Сонце пустелі") (сучасні околиці Каспійського моря)

Відділ сфер впливу на місяць

Айгун (Росія-Китай) 1858

339173

Боротьба фаланксу А. Македонського (походить з Аральського моря до Каспійського).

І. Сталін та Ю. Свердлов у Туруганському вигнанні 1914-1917 рр.

Джерело: