Імпресії Bmw X6

Зареєструватися

Для початку я не фанат великих автомобілів.
Він не зданий великим.
Звісно, через дуже невеликий кут повороту і він має ебать obedient кермо. Що, варто звернути увагу, виготовлений з шатитної пластики! Підтримуючи його в руках, просто знезаду, після Toyota.

Пройшовши через парк вздовж Андропового.
3.5 л/бензус/турбін/автоматичний
на підлогу - реакції нульові! тільки після 40 км / год, і, можливо, пізніше, комір перетворюється на і ...

Підвіска - звичайно, низькопрофільна гумова - полум'я, але інтер'єр GREMIT!!!! Він починає ламатися на новому автомобілі, бо ви блювотні на кожному боці, як на даху від немивних овочів !!!
Чоловік, який приніс цей автомобіль, був щасливий після х5, тому що дорога не схожа на це сито.

Далі. на основі вищевказаного салону немає, як баргустін!
Щось трахнув, можливо, полку в стовбурі...

ДБЖ: Я не автоексперт, а мопед не шахта.
Салон каюта стала обпаленою. коліна ... в к5 колінах на спині так само, але стеля нижче. i.e. діти або карлики можуть здійснюватися. не можна ставити.
Кулька дрібна.

ZAD - не тільки те, що голови тих, хто сидить позаду не підходять, є також скло ... як в резервуарі.

Ви можете бачити кальпси з спини транспортного засобу.
Це, ймовірно, виготовлений для баби, ssuko помада.
Це все на бічних дзеркалах, спасибі Богу вони великі.

Ну, з приємного, звичайно, мати всіх нечортів і непотрібних електроніки.
Вона навчить вас, як парк і ебать ви вгору.

Я ніколи не відчував три і половинки лимонів під мою асою.

Світ: розміри. можливо, це не правильно, і, можливо, прямо, у мене немає проблем з розмірами цього автомобіля. без налаштування дзеркал, я розумію, де мій ас, і де старборд ... Я думаю, що це не мій подразник, але німці не є ідіотами на всіх.

Джерело: