540
Музі страшна помста! 13 фотографії, жорсткий!
Чи пам'ятаєш, що сталося в Муса?
Не залиште своїх домашніх тварин непристойними!
Один американський писав на форумі:
Я влаштував зустріти дівчину, яку я зустрів на морському круїзі кілька тижнів тому. Я пішов, і сказав, що я пішов. Я мав залишити собаку в машині. ?
02 мар Ось мій собака!
03 мар
Я повернувся після 10 хвилин, щоб перевірити собаку, як дівчина була пізно і все було добре, а потім я повернувся ще п'ять! !!!!!!!!!!!!!
р.
...
...
...
...
Додано до [mergetime]1219935744[/mergetime]
В кінці хлопець пише, "Я провів 8 годин очищення інтер'єру!"
5766626
...
...
"Несподівано, коса потрапила в маленькі отвори на сидіннях."
«Я все я міг. Ніщо не може подряпинити з отворів на сидіння! Я перевернув на кондиціонер на 10х, щоб видалити запах. Захопити його! Моя автомобільна пахне, як синиця! Я заливав тонни освіжувачів і дезодорантів, але вони тільки допомогли трохи ... запах шату настає тільки після 10 хвилин перебування на сонці.
«Я нарешті вирішив поховати собаку на пляжі біля дому. Про нас Я люблю тебе!
Джерело:
Не залиште своїх домашніх тварин непристойними!
Один американський писав на форумі:
Я влаштував зустріти дівчину, яку я зустрів на морському круїзі кілька тижнів тому. Я пішов, і сказав, що я пішов. Я мав залишити собаку в машині. ?
02 мар Ось мій собака!
03 мар
Я повернувся після 10 хвилин, щоб перевірити собаку, як дівчина була пізно і все було добре, а потім я повернувся ще п'ять! !!!!!!!!!!!!!
р.
...
...
...
...
Додано до [mergetime]1219935744[/mergetime]
В кінці хлопець пише, "Я провів 8 годин очищення інтер'єру!"
5766626
...
...
"Несподівано, коса потрапила в маленькі отвори на сидіннях."
«Я все я міг. Ніщо не може подряпинити з отворів на сидіння! Я перевернув на кондиціонер на 10х, щоб видалити запах. Захопити його! Моя автомобільна пахне, як синиця! Я заливав тонни освіжувачів і дезодорантів, але вони тільки допомогли трохи ... запах шату настає тільки після 10 хвилин перебування на сонці.
«Я нарешті вирішив поховати собаку на пляжі біля дому. Про нас Я люблю тебе!
Джерело: