630
Величезний телескоп (7 фото)
На другий день я вирішив поглянути на власні очі для затопленої церкви в місті Калязін. Про те, що ще цікаво я бачив на шляху.
На в'їзді в місто, в Тверській області недалеко від міста Чаплін, велетень (60 метрів в діаметрі - 20 магазинний будинок) супутникове блюдо було видно безпосередньо з дороги! Я шукав його онлайн, ось що я знайшов:
Це парадна система радіотексів TNA 1500 - другий на ведмедних озерах, що дозволяють точно визначити відстань до об'єктів простору, а для космічного спілкування, звичайно, використовується. У «марі» він абсолютно працює і добре занурився, і це тільки іноді використовується, але і працівник!
Велика фото тут (2.8MB)
Ось ще одна фото:
"Я дуже часто їздию, і завжди маю пластину на різних позиціях, я думаю, що це дуже часто!"
Навіть з кав'ярні вражає враження!
р.
Продавець
Зима
Габаритний зображення
Про нас
Р
А поруч з дачею!
770 р.
І другий тут знаходиться Московська область, Супонево.
Джерело:
На в'їзді в місто, в Тверській області недалеко від міста Чаплін, велетень (60 метрів в діаметрі - 20 магазинний будинок) супутникове блюдо було видно безпосередньо з дороги! Я шукав його онлайн, ось що я знайшов:
Це парадна система радіотексів TNA 1500 - другий на ведмедних озерах, що дозволяють точно визначити відстань до об'єктів простору, а для космічного спілкування, звичайно, використовується. У «марі» він абсолютно працює і добре занурився, і це тільки іноді використовується, але і працівник!
Велика фото тут (2.8MB)
Ось ще одна фото:
"Я дуже часто їздию, і завжди маю пластину на різних позиціях, я думаю, що це дуже часто!"
Навіть з кав'ярні вражає враження!
р.
Продавець
Зима
Габаритний зображення
Про нас
Р
А поруч з дачею!
770 р.
І другий тут знаходиться Московська область, Супонево.
Джерело: