322
Очищувач від Рублевської стеол Bmw X5
Ще один кросовер BMW X5 був вкрадений в передмісті. Здавалося б, що нічого особливого, якщо не єдиний «але» – автомобіль був вкрадений від очищувача! Жінка працює як очищувач, згідно з нею, в одній з організацій. Тільки життя, з якоїсь причини, не в будь-якому місці, але на трасі Рубльовком.
За словами «поганого» працівника, вартість BMW X5 1,2 млн рублів. Вона звернулася до охоронців закону з проханням знайти свій єдиний спосіб отримати роботу і очищати приміщення.
Назва її Ірини. І не кинувся квартири Абрамовича, як можна подумати, але тільки офіс АТ «Мостиговець».
І після того, як я був зміщений, тому що неймовірна робота отримала простий московський очищувач - скромне диво німецької автомобільної промисловості.
й
Я не можу говорити спокійно.
Що говорить Ірина. - Автомобіль належить до моєї родини.
Вона була бажати і сподіватися знайшов.
...
Джерело:
За словами «поганого» працівника, вартість BMW X5 1,2 млн рублів. Вона звернулася до охоронців закону з проханням знайти свій єдиний спосіб отримати роботу і очищати приміщення.
Назва її Ірини. І не кинувся квартири Абрамовича, як можна подумати, але тільки офіс АТ «Мостиговець».
І після того, як я був зміщений, тому що неймовірна робота отримала простий московський очищувач - скромне диво німецької автомобільної промисловості.
й
Я не можу говорити спокійно.
Що говорить Ірина. - Автомобіль належить до моєї родини.
Вона була бажати і сподіватися знайшов.
...
Джерело: