Королева в Харкові - 350,000 людей

Queen + Paul Rodgers Aids Благодійний концерт З 12 вересня на площі Свободи прибули близько 50 тис. осіб.

Кілька записів розбили цей вечір. Концерт «Життя повинно йти на!» став найбільшою подією, присвяченою боротьбі з СНІДом в нашій країні та одним з найбільших концертних заходів в історії України. Він додав нову сторінку до історії гурту, як за 40 років свого існування, концерти королева ніколи не зібрали таку величезну аудиторію. Це абсолютний рекорд!

Brian May писав на своєму блозі на www.brianmay.com: "Це перший шоу туру ..." За 350,000 мешканців Харкова... Це важко вірити... Ні, це не типо! На площі Свободи та літ!

Королева в Харкові - 350,000 людей 35

За кілька днів до концерту 210 волонтерів Фонду ANTIAIDS розподілили понад 60 тис. презервативів на площі Свободи.

З 19.30 по 25 хв. Музиканти виконали 28 пісень і 2 інструментальних композицій: Одне бачення, Обіцяти матері вниз, Покажчик повинен піти на, Товсті днища дівчата, Ще один укус пилу, молоток, щоб падіння, я хочу, все, зламати безкоштовно, це свого роду магія, скугал, любов мого життя, 39, барабан соло, я закоханий з мій автомобіль, Скажіть це не правда, Він добре, Зйомляю зірку, погана компанія, Брайан соло, Bijou, Останній горизонт, Божевільний мало що називається, C-lebrity, Почуття магії, 39, Я люблю з моїм автомобілем, я люблю з мій автомобіль, ми любимо Gammo, ми любимо вас зараз, Gammo, ми любимо

Джерело: