373
Поганий удачі з екскаватором.
Американський поділився проблемою на форумі:
У будинку берег згорнувся в озеро, довелося підняти землю знизу і зміцнити.
Екскаватор... А потім просто пісня...
Після 20 хвилин роботи екскаватор застрягнув у грязі.
Через годину вода вдарила двигун.
Після того, як автомобіль почав швидко мити.
Я мав викликати другий екскаватор. Як зробити спосіб для першого і перекопувати його трохи.
Через FIG знає, скільки забирає другий екскаватор, також починає застрягти в бруду. У той же час я замовляємо машину каменів, заливаємо рідкий грязь. Другий екскаватор, що заперечує щось неправильне, швидко листя.
Водій першого екскаватора, який залишив в гордій самотності, починає копати залізну коню з лопаткою. В результаті утворюється нова плювати, яку хрін кидає камені, плювати швидко заповнюється водою.
Спинки миття ебать вниз покрівля.
Fuck і ебать я почав його...
6 фотографії
02 мар
р.
03 мар
04 мар
05 мар
р.
06 мар
Джерело:
У будинку берег згорнувся в озеро, довелося підняти землю знизу і зміцнити.
Екскаватор... А потім просто пісня...
Після 20 хвилин роботи екскаватор застрягнув у грязі.
Через годину вода вдарила двигун.
Після того, як автомобіль почав швидко мити.
Я мав викликати другий екскаватор. Як зробити спосіб для першого і перекопувати його трохи.
Через FIG знає, скільки забирає другий екскаватор, також починає застрягти в бруду. У той же час я замовляємо машину каменів, заливаємо рідкий грязь. Другий екскаватор, що заперечує щось неправильне, швидко листя.
Водій першого екскаватора, який залишив в гордій самотності, починає копати залізну коню з лопаткою. В результаті утворюється нова плювати, яку хрін кидає камені, плювати швидко заповнюється водою.
Спинки миття ебать вниз покрівля.
Fuck і ебать я почав його...
6 фотографії
02 мар
р.
03 мар
04 мар
05 мар
р.
06 мар
Джерело: