576
Аугсбург – столиця Свобії
Невелике місто на півдні Баварії було засновано в 15 р. до н.е., звісно, Римляни, а потім називався Августа Вінделікорум. До 1500 року Аугсбург був визнаний одним з найбільших німецьких міст, потім одним з найбільш нездатних комерційних і фінансових центрів Європи. Сьогодні Аугсбург привертає туристів з усього світу з багатою історією та незвичайними традиціями.
Історія Фугері, місто в місті, мабуть, мій улюблений.
На початку XVI ст. торговці боролися в Огсбургі, сім'я Фугерів була розглянута особливо процвітна. Діяльність Фургерів досягла найбільшої в Україні за версією Jacob II Fugger The Younger. Він був першим, щоб інвестувати не тільки в нерухомість, але і в благодійності. Таким чином, за свою ініціативу в 1521 році було побудовано весь ландшафтний квартал «для працьовитих і гідних людей, але, на жаль, впало в бідність», для життя, в якому на рік заряджається символічна плата одного Рейн.
До цього дня збереглися народи Аугсбургської поваги і тому місто Фугерей. На додаток, як 500 років тому люди з невеликими доходами живуть тут. Оренда не змінилася або - 0.88 € (до 1 гайлера) оплачується мешканцями Фугерай на рік.
1,1 км На в'їзді в Фугерай: хороший старий чоловік, керівництво, в традиційному одязі XVI століття покаже вам місто і розповість про його детальну історію.
р.
2,2 км Апартаменти 2 або 3 номери можуть бути отримані будь-яким, хто професує католицьку віру, народився в Аугсбургі і був лівий без життя через не вини свого.
3. У У місті проживає близько 150 осіб.
4. У
5. Умань
6. Жнівень
7. Про нас
435783 р.
8. У
р.
9. Навігація
10.
11.
12. Пам'ятник творцю Яку Фугер
13.00 р.
р.
14. Пальто Фугерей і глухий «Використовувати час» на церковній стіні.
15.00 р. Тут багато інших красивих і цікавих місць в Augsburg. Наприклад, Гофгартен, дворний сад всередині комплексу колишньої резиденції архієпископа. Сад був закладений в 1740 році за планом Йогана Багнато.
р.
16.00 р.
17.00 р. У теплій погоді в саду багато відвідувачів, особливо студентів і пенсіонерів, тому за ініціативою Огсбургів було закрито книги. Книжки привозять мешканці міста і, звичайно, кожен може прийняти їх улюблене читання з ними, безкоштовно.
18 років
19.00 р. Поблизу саду є резиденція уряду Свобії, колишньої резиденції архієпископа.
20.
21.
22. На шляху до наступного атракціону
23.
24. Дом Несер Ліебен Фрау був заснований восьмому столітті (у улюбленому соборі в Огсбургі).
25.
26.
27.
28. І всередині.
29.
30.
31.
32.
33. Площа залу (як завжди, якщо я відвідую кудись, то дощ)
Габаритний зображення
34.
35.
36.00 Р Таунхаус
37.
38. Golden City Hall (Золота Сааль)
39.00 р. У цьому залі часто проводяться класичні музичні концерти.
40.
41.
42. Вид з вікна міського залу.
43. Марія Стерн монастир
44. Я люблю тихі вулиці за містом.
45.
46. Католицька церква «Св. Ульріх унд Аф» на Максимільянстрассе.
47. Максиміліанстракс
2511140
48.
49. Морицплатц
50.00 р. Церква св. Моріца
51.
293880.
52. Синагога, побудована в 1917 році, чудесно збереглася Друга світова війна, тепер в повній опері знову.
р.
53.
р.
54. Фотографія всередині будівлі була заборонена, тільки одна фото була знайдена онлайн.
Джерело:
Історія Фугері, місто в місті, мабуть, мій улюблений.
На початку XVI ст. торговці боролися в Огсбургі, сім'я Фугерів була розглянута особливо процвітна. Діяльність Фургерів досягла найбільшої в Україні за версією Jacob II Fugger The Younger. Він був першим, щоб інвестувати не тільки в нерухомість, але і в благодійності. Таким чином, за свою ініціативу в 1521 році було побудовано весь ландшафтний квартал «для працьовитих і гідних людей, але, на жаль, впало в бідність», для життя, в якому на рік заряджається символічна плата одного Рейн.
До цього дня збереглися народи Аугсбургської поваги і тому місто Фугерей. На додаток, як 500 років тому люди з невеликими доходами живуть тут. Оренда не змінилася або - 0.88 € (до 1 гайлера) оплачується мешканцями Фугерай на рік.
1,1 км На в'їзді в Фугерай: хороший старий чоловік, керівництво, в традиційному одязі XVI століття покаже вам місто і розповість про його детальну історію.
р.
2,2 км Апартаменти 2 або 3 номери можуть бути отримані будь-яким, хто професує католицьку віру, народився в Аугсбургі і був лівий без життя через не вини свого.
3. У У місті проживає близько 150 осіб.
4. У
5. Умань
6. Жнівень
7. Про нас
435783 р.
8. У
р.
9. Навігація
10.
11.
12. Пам'ятник творцю Яку Фугер
13.00 р.
р.
14. Пальто Фугерей і глухий «Використовувати час» на церковній стіні.
15.00 р. Тут багато інших красивих і цікавих місць в Augsburg. Наприклад, Гофгартен, дворний сад всередині комплексу колишньої резиденції архієпископа. Сад був закладений в 1740 році за планом Йогана Багнато.
р.
16.00 р.
17.00 р. У теплій погоді в саду багато відвідувачів, особливо студентів і пенсіонерів, тому за ініціативою Огсбургів було закрито книги. Книжки привозять мешканці міста і, звичайно, кожен може прийняти їх улюблене читання з ними, безкоштовно.
18 років
19.00 р. Поблизу саду є резиденція уряду Свобії, колишньої резиденції архієпископа.
20.
21.
22. На шляху до наступного атракціону
23.
24. Дом Несер Ліебен Фрау був заснований восьмому столітті (у улюбленому соборі в Огсбургі).
25.
26.
27.
28. І всередині.
29.
30.
31.
32.
33. Площа залу (як завжди, якщо я відвідую кудись, то дощ)
Габаритний зображення
34.
35.
36.00 Р Таунхаус
37.
38. Golden City Hall (Золота Сааль)
39.00 р. У цьому залі часто проводяться класичні музичні концерти.
40.
41.
42. Вид з вікна міського залу.
43. Марія Стерн монастир
44. Я люблю тихі вулиці за містом.
45.
46. Католицька церква «Св. Ульріх унд Аф» на Максимільянстрассе.
47. Максиміліанстракс
2511140
48.
49. Морицплатц
50.00 р. Церква св. Моріца
51.
293880.
52. Синагога, побудована в 1917 році, чудесно збереглася Друга світова війна, тепер в повній опері знову.
р.
53.
р.
54. Фотографія всередині будівлі була заборонена, тільки одна фото була знайдена онлайн.
Джерело: