Останній місячний екліпс 2011

10 грудня Земля пройшла між місячним і сонцем, радує нас з місячним місяцем. Якщо ви пропустили шанс побачити останні місячні екліпси 2011 року, ми пропонуємо вам захопити його у фотографіях.

Колір місяця вказує на здоров'я атмосфери. Червоний колір означає, що все нормально. (АП)

Місяць над скульптурою Будди в Курунгалі, Шрі-Ланка. (АП)

На північній вежі Золотих воріт в Сан-Франциско. (АП)

До того ж, було останній шанс побачити «незліченну» місячну екліпсію з червоною місячною і випливаючим сонцем одночасно в небі. На відміну від сонячної екліпси, місячний екліпс досить поширений, що відбувається в середньому кожні два роки. Це тому, що місяць є третиною менше Землі, тому він підходить в тіні нашої планети. Місяць над Золотим мостом воріт. (АП)

Кращі місця для перегляду місячної екліпси були у жителів Західної Америки, Гаваї, північно-західної Канади, Австралії, Нової Зеландії та центральної та східної Азії. Фото: Сонячне світло все ще проходить через атмосферу землі і проливає тінь на місяць (AP)

На території Національного парку архів біля Моабу в Ута. (АП)

Помаранчевий екліпс в небі над знаменитим Суфі храмом даних Дарбар в Лахор, Пакистан. (АП)

Здоров'я атмосфери Землі може вплинути на колір місяця. (AFP/Getty Зображення)

Незвичайне явище може спостерігатися в західній США та Канаді.

Це був другий загальний місячний екліпси цього року, перший в червні.

1511115

Атмосфера відфільтрує синє світло, залишаючи червоний і помаранчевий відтінок. Колір місячного екліпса свідчить про здоров'я атмосфери Землі. Коли він мідний червоний, це океї. Чорний говорить про те, що в атмосфері багато вулканічного пилу. (АП)

Дякуємо за дату – наступний тиждень стане зимовим соленством – місяць був незвично високим у небі. У 2014 році відбудеться черговий місячний екліпс. (EPA)

Місяць проходить через тіні, що відкидається Землі, викликаючи його колір, щоб змінити час. (NASA)

18.03.18 р.

Сонце світло може бути як і раніше проходжено через атмосферу землі, так і злити флігеринг на місяць. Атмосфера відфільтрує більшість синього світла, залишаючи яскраво-червоний і помаранчевий. (NASA)

р.