Делікати з усього світу

N 1. блювота

Де: Філіппіни
Це качка яйце, ембріон, в якому вже переросла пір'я і вирощений змою, а потім його варять. Вони говорять про те, що кісточки особливо приємні кішки. Вони їсти його в Камбоджа теж.

Імпресивний не дивитися![next]

Навігація 2. папа

Де: Ірак
Просто відварена вівця.
У Казахстані вона також подається на столі, і вона вирізається найбільш поважним членом сім'ї!

No 3.Він з мишей

Де: Корея
Цей традиційний напій для здоров'я п'яний в Китаї і Кореї, він смакує як гасань. Трохи мишей, ще сліпий, лежачи в пляшках рисового вина. Сенсорний.

4659825

Н 4.К. Люба

Де: Норвегія
Це замочується в лужному розчині до точки, де філе може перекручувати срібну посуд.
В принципі луги використовуються для очищення труб, знищують бур'яни, обгорають роги з корів і так далі, але деякі стверджують, що луфеськ досить їстівний.

5. Умань Касу Марзу

З Сардинії, Італія.
Сир вівсяний сиром, інфікований сирними пластами. Результат: декомпозиційно-рожева бомба з'їдається личинками.
Напівпрозора личинка може стрибати, тому потрібно захистити очі. Смак вигорає язик, сир витікає запах рідини, що називається lagrima - сльози, і личинки не засвоюються, і я можу почати розмножуватися, викликаючи блювоту і кровоносну діарея.
Сир - це делікація в Сардинії, але його виробництво є незаконним. Я, прямо там, де хтось буде його їсти, заборонений. Я маю на увазі, в інших місцях, немає.

6. лаціна

Де: Мексика
Це яйця гігантських чорно-лиомтопових мурах, які живуть в agaves. Збір цих яєць - це пекло роботи, адже мурах отруйні і не люблять людей.
Консистенція яйцеклітини про як сир. Вони зазвичай їдають в тако з соусом гуакомоль. Їхній смак досить приємний, тому купуючи щось з національної кухні в Мексиці, ви не можете помітити, що у вас є яйця.

Живий восьминог.

У Кореї октоптус вважається великою делікатністю. Ви можете побачити і вибрати його в великих акваріумах, які зазвичай розташовуються на вході в ресторан. Старші чоловіки і молоді дівчата люблять його.

Як це: Правильно з'їсти восьминог потрібно від голови, потім він не заплутати вас з наметами. Але це для любителів гострих відчуттів, як правило, восьминог нарізають на дрібні шматочки, близько 1-2 см і подаються з кімчим (кулетене корейське блюдо - маринована капуста). Шматочки натяжок загортають в кімчі і з'їдають.
Смакує, як засвоюється кальмаром. Я маю на увазі, жорсткий.
Чим корисний: абсолютно не містить жиру.

Тарантула

У Камбоджі благородна делікація, майже як чорна ікра на Заході, вважається великим павуком «а-пінгом» - різновид отруйної тарантули. Це спеціальність міста Скуон біля Пномпень. Не лякайтеся відлякуванням погляду павука з великими отруйними вболівальниками, розмір долоні дорослого чоловіка. Перед тим як почати варіння, павутинка повинна бути виявлена, витягується з лопу і прокидається отруйні віялки. Потім архропод повільно обсмажують на відкритому вогні (необхідно на дереві) з додаванням великої кількості солі і часнику. Коли чорна хитна оболонка набуває червонувато-коричневого відтінку, павутинка з хрусткою скоринкою і дуже ніжним всередині готовий їсти.

Як це таке: бажано розслабляючи гарячими, краще руки.
Смаки як курка.
Чим корисний: містить високоякісний протеїн і практично позбавлений жирів. Допомагає зняти біль у спині і вилікувати деякі захворювання дихальної системи. Набрякають ноги, живіт і отруйні щелепи наполягають на рисовому вині - виходить темно-коричнева морська рідина, яка піднімає загальний тон.

р.

Корпіо

Скорпіони не тільки їдять в Азію. У елітних ресторанах в Нью-Йорку та Амстердамі псована аудиторія обробляється застібкою на сирній подушці, оточеній листям салату.

Краще без ніг і голови. Тіло всередині має білий, іноді коричневий, колір. До того часу вони варені, вони більше не отруюються. Розглянуто делікатність. У китайських ресторанах найчастіше запарюють і подають на тонкому торті з легким кислим соусом і овочами.
За смаком: екзотична страва, хрусткий, якщо запах всередині не порожній, має злегка гіркий смак.
Чим корисний: вважається афродизіак.

5523986

Джерело: