Багатий вагоніст

Султан Бруней має близько 3 тис. найдорожчих автомобілів, найпопулярнішими є автомобілі Mercedes: 531 автомобілів цього бренду і 188 моделі Mercedes AMG. У другому місці англійський Бентлі - їх султан 362. BMW і Jaguar (з урахуванням моделей Daimler) відстава - 185 і 177 автомобілів, відповідно.
Серед спортивних автомобілів у списку султана Феррі є лідером - 199 автомобілів. Крім того, голова Бруней володіє дев'ять ексклюзивних McLaren F1 і чотири повнопривідних приводу Bugatti EB 110.

Але сьогодні я хочу поговорити про своїх вагонів і почати з Mercedes-Benz S73 Combi AMG.

479501

7.3 л В12 (так само встановлюється на суперкар Пагані Зонда С12С), розвивається 565 к.с. на 5,900 об/хв і 750 Нмм на 4,500 об/хв.
Але він не придбав один, він купив 15. І він коштує в 1996 році млн. д. (все, що є, всі витяги 15 ...).

...

Бентлі Java

Султан був у Женевському моторному шоу в 1994 році і він дійсно хотів би Bentley Java концепції... і він замовив пупу, конвертований і вагонний.

TTX трохи я знаю тільки, що двигун з подвійним турбоком акумулятором 3,5 л V8.

Фотографії бідні, але султан не схожий на показ автомобілів.

Бентлі Вал D'Isere

Коли султан не вдалося приклеїти його валізу в регулярній Bentley Turbo R
Він замовляє дизайнера Роберта Янкельського вагона. І комфортно їздити в степу кладуть привід 4х4.

...

...

Bentley Estate на основі Bentley Continental

The Ferrari 456 GT Венеція Станція Wagon by Pininfarina знаходиться тут.

Я розповім вам про решту автомобілів Султана (дуже незвично) у наступних питаннях.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное