Багатий вагоніст

Султан Бруней має близько 3 тис. найдорожчих автомобілів, найпопулярнішими є автомобілі Mercedes: 531 автомобілів цього бренду і 188 моделі Mercedes AMG. У другому місці англійський Бентлі - їх султан 362. BMW і Jaguar (з урахуванням моделей Daimler) відстава - 185 і 177 автомобілів, відповідно.
Серед спортивних автомобілів у списку султана Феррі є лідером - 199 автомобілів. Крім того, голова Бруней володіє дев'ять ексклюзивних McLaren F1 і чотири повнопривідних приводу Bugatti EB 110.

Багатий вагоніст

Але сьогодні я хочу поговорити про своїх вагонів і почати з Mercedes-Benz S73 Combi AMG.

479501

7.3 л В12 (так само встановлюється на суперкар Пагані Зонда С12С), розвивається 565 к.с. на 5,900 об/хв і 750 Нмм на 4,500 об/хв.
Але він не придбав один, він купив 15. І він коштує в 1996 році млн. д. (все, що є, всі витяги 15 ...).

Багатий вагоніст

...

Багатий вагоніст

Бентлі Java

Султан був у Женевському моторному шоу в 1994 році і він дійсно хотів би Bentley Java концепції... і він замовив пупу, конвертований і вагонний.

Багатий вагоніст

TTX трохи я знаю тільки, що двигун з подвійним турбоком акумулятором 3,5 л V8.

Багатий вагоніст

Фотографії бідні, але султан не схожий на показ автомобілів.

Багатий вагоніст

Бентлі Вал D'Isere

Багатий вагоніст

Коли султан не вдалося приклеїти його валізу в регулярній Bentley Turbo R
Він замовляє дизайнера Роберта Янкельського вагона. І комфортно їздити в степу кладуть привід 4х4.

Багатий вагоніст

...

Багатий вагоніст

...

Багатий вагоніст

Bentley Estate на основі Bentley Continental

Багатий вагоніст

The Ferrari 456 GT Венеція Станція Wagon by Pininfarina знаходиться тут.

Я розповім вам про решту автомобілів Султана (дуже незвично) у наступних питаннях.

Багатий вагоніст

Джерело: