«Зима в лісах» або «Зима на носі»

Канада. Північна Онтаріо. Напередодні зими локальні тварини втрачають залишки обережності, і якщо ви запаситеся на їжі і коньяку з терпінням, можна оформити гарну фотосесію.
Цей окнот підійшов до табору в темряві, сати поруч з вогоньм і почав покинути мене на ногу. Він поглянув, що робить його чітким з усіма його зовнішнім виглядом, що він не з'ївся протягом шести днів. Коли перший сюрприз пройшов, бони і почав експериментувати. Виявилося, що місцеві насадки дуже поважні хліба Бородіно, йдуть божевільні для горіхової олії Nutella і навіть пити пляшкове пиво, але овочі повністю ігноруються. Це не так. По закінченню другої години не було. Він відкинувся, але далеко від виснаження: в корені найближчого дерева він був спійманий уві сні. Цей постріл робиться близько до обличчя, сантиметрів від п'ятнадцяти.

Ми не локальні самі. . . ?

Мені здається, що десь в кишечнику є вихід на паралельний розмір, інакше як пояснити те, що такий невеликий звір здатний поковтнути продукти в два рази свій обсяг в одному сидячи, без вибуху?

Головна

Р

Я хотів би додати фотографії цих чудових тварин.

Джерело: