Політ і вітер

Знайдено вибір, опис пілота про те, що літають в ураган. Я люблю його, я показую тебе. За словами автора.

Пілот Letchikleha пише на LiveJournal:

Спочатку був вітер. Спочатку він був імпульсивним, часто змінює напрямок і швидкість, але не дуже сильний.
Однак, з кожним днем проходження вітер виріс сильніше і міцніше, і, нарешті, одна красива ніч я бачив 197 миль (365 км на годину) на приладі. . . . . . . . . . . . . .

Напередодні мого дня я зумів вийти зі статутом в Шарм-Ель-Шейху. Дуже неприємний рейс! Рейс довгий, нудний, з відповідним контингентом пасажирів. Вона була знезаду в шахраї. Він був +29 і піскострум. Ну, не буря, але неймовірний пил. Повернувшись до Москви ввечері, я помітив змінну атмосферу над Росією. Хтось з Ростова почав спілкуватися і, крім того, гідний чат. Повторна зміна поїздів не доведе результатів.
Кольбасіло стає міцніше і міцніше. Не було звичайного чаттербокса. Протягом багатьох років я проживаю в небі, я навчився відрізняти від походу в хмарах і гальку, пов'язані з зміною вітрів. Ви можете поговорити про це протягом тривалого часу, але в цей день він став зрозумілим, що щось незвичне приходилося. Вже на підході до Москви було зрозуміло, що висадка буде «п'ятою». вітер змінив з величезною амплітудою, яка в підсумку призвело до виходу з декількох сторін на другий тур. Я також потрапив в пристойний зсув на прямій лінії, хороший був ще високим, і літак був легкий. дачу РУД практично знімати, дозволяючи підтримувати контроль над автомобілем. В цілому я сіла, як я зазвичай кажу при посадці в Внуково: «Посадка в домашній аеропорт Внукове, успішно виконана». Наступного дня він летить до Свердловська. А десь над Нижним Новгородом я бачу, що швидкість вітру просто тропічна! 197 миль! Я ніколи не бачив такої швидкості вітру в наших широтах. Говорячи з Москви в Свердловськ - мати не грить! Коли я отримую вдома вранці. Увечері я пішов на нічний заповідник (і це був мій день народження) Ну, з заповідника поїхав до Сочі ... І історія цього рейсу в Сочі досить цікава. Близько 7 п.м., хороший друг шахти, представник Skye в Сочі, Андрей. Збережіть мене, все це. Я відвідав. Тільки я припинив розмову, телефонні дзвінки і я називався на рейсі. Це залізо. Учора снігососа з'явився у всій своїй славі. Рейс 145 в Калінград. Як звичайний. Я збираю погоду, літаючи. Погода, звичайно, не фонтан, щоб говорити, на краю, але актуально в межах, і поганий прогноз в рази. Коли я збираюся до Гараброво, я отримую гірку таблетку, наповнену огірковими асами: Важкий важкий сніг видимість 300 метрів вертикальна видимість 50 метрів... Плавання Я не маю нічого робити, я тримаю до висоти кола. Я не знаю, можливо, небесний офіс взяв відповідальність, або, можливо, щось інше допомогли, але за запитом контрольного вимірювання я отримую дозвіл на в'їзд і землю. Зіткніть, steer і потім почав ... Сніжний сніг впав так, щоб не було супроводжуючих автомобілів. У той час як Андрейка (другий пілот) працює на літаку, я поїхав до ВПО, прийняв рішення. Я дивлюся погода в Москві і відчуваю, що все весело ще приходять. Як це? Люди повинні піти в Москву. Погода така, що її можна вилетіти за принципом, але це загрожує виходом на запас. Але я все ж вирішив піти. Не варто чекати, тому що якщо я не відновлюся зараз, я не відновлюся до наступного дня, тому що незабаром режим прийде в силу (в аеропорту закриється) і після закінчення робочого часу екіпажу. В цілому він прийшов до Москви на 1.35 і вішався в зоні очікування практично на годину, радуючи пасажирів з казками про зайчик, ведмедя та інших мешканців заміських лісів. Сіль... Для того, щоб сказати, що в Внуково не скажеш нічого. Водіння через сноуборди ... Доброго дня!
І вночі я піду до Тимуна вночі. І знову, Я сподіваюся, Я сподіваюся... Я сподіваюсь на небесного канцеляра, але переважно для себе.

Не тільки пасажири перевозяться в Єгипет, але вантажі часто кидають там. Іл-76 пішов там.

І ця бастраманіна зустрілася на шляху назад, десь над Йорданією.

8941034

небо над Ростовом

*** HOTEL, БРОНЮВАННЯ ***

Українська

Українська

Українська

Українська

І це було небо, коли летять до Свердловська. Ви зможете побачити дуже чітко, що вітер сльозить вершини хмар і спиняє всередині самих капелюхів.

Українська

Українська

Українська

, Україна

Так це було останню ніч в Калінінграді ...

Р

І так в Внуково...

Щось чекає мені сьогодні...

веб камера

Джерело: