505
Відкрита поліція
Це місто називається Highland Park. Він знаходиться в Мічигані і прилягає до Детройта.
У 1909 році на заводі Ford відкрився завод Ford. У місті заливають паводки чорної американці, які змогли знайти досить хороші вакансії в заводі без освіти. Кількість населення міста зросла до 50 тис. осіб. Але в 50-х, Ford вирішив закрити свій завод, багато залишилися без робочих місць, рівень злочину почав вирости доцільно. З тих пір біле населення залишило місто. Минулого року населення міста вже менше 15 000, більшість з яких були безробітні. Я не збираюся сказати, що злочин є обертовим у місті. У зв'язку з тим, що поліцейська станція закрила раніше - робота була занадто небезпечна, було дуже мало людей, які готові, і місто також був банкрутом. Зараз місто займає державна міліція, а поліцейська станція збереглася як символ того, що слабке державне регулювання і неконтрольована міграція може призвести до.
Як ви побачите у фотографіях, поліцейський просто пішов, залишаючи за весь архів і навіть деякі зброї.
Два.
203899
Три.
4-й, Вхід
5, Я розумію, що у них є приречена в допиті. приємно
3610Р. 4200Р.
6, фотографії.
7м, фасад
8м
9. «Монкей» ) і так далі.
10, я не розумію, деякі спеціальні обладнання
11 – це своєрідна парковка.
12, пам'ятаю створення Леніна в наших бібліотеках.
р.
13.00 р. Це те, що це було про на початку, копси дійсно злий.
397665
14. Відділ публічного замовлення
15.00 р. Зали знову, очевидно. Нечо так стільці.
16, знову спеціальне обладнання, натовп повинен бути розбитий
17 - про парковку, очевидно, знову рахує
18 років Я думав довго, я нічого не скажу.
19.00 р. Просто шафа.
519485
20. Невеликий вид міста. Якщо це не для киснево-жовтого будинку праворуч, це буде безпечно сказати, що це регіональний центр колишнього СРСР, зліва так багато гуртожиток у нас є.
21. Але cops дійсно злий, я думаю, що це досить поганий, але це все те ж.
22. Останній дивний один.
Джерело:
У 1909 році на заводі Ford відкрився завод Ford. У місті заливають паводки чорної американці, які змогли знайти досить хороші вакансії в заводі без освіти. Кількість населення міста зросла до 50 тис. осіб. Але в 50-х, Ford вирішив закрити свій завод, багато залишилися без робочих місць, рівень злочину почав вирости доцільно. З тих пір біле населення залишило місто. Минулого року населення міста вже менше 15 000, більшість з яких були безробітні. Я не збираюся сказати, що злочин є обертовим у місті. У зв'язку з тим, що поліцейська станція закрила раніше - робота була занадто небезпечна, було дуже мало людей, які готові, і місто також був банкрутом. Зараз місто займає державна міліція, а поліцейська станція збереглася як символ того, що слабке державне регулювання і неконтрольована міграція може призвести до.
Як ви побачите у фотографіях, поліцейський просто пішов, залишаючи за весь архів і навіть деякі зброї.
Два.
203899
Три.
4-й, Вхід
5, Я розумію, що у них є приречена в допиті. приємно
3610Р. 4200Р.
6, фотографії.
7м, фасад
8м
9. «Монкей» ) і так далі.
10, я не розумію, деякі спеціальні обладнання
11 – це своєрідна парковка.
12, пам'ятаю створення Леніна в наших бібліотеках.
р.
13.00 р. Це те, що це було про на початку, копси дійсно злий.
397665
14. Відділ публічного замовлення
15.00 р. Зали знову, очевидно. Нечо так стільці.
16, знову спеціальне обладнання, натовп повинен бути розбитий
17 - про парковку, очевидно, знову рахує
18 років Я думав довго, я нічого не скажу.
19.00 р. Просто шафа.
519485
20. Невеликий вид міста. Якщо це не для киснево-жовтого будинку праворуч, це буде безпечно сказати, що це регіональний центр колишнього СРСР, зліва так багато гуртожиток у нас є.
21. Але cops дійсно злий, я думаю, що це досить поганий, але це все те ж.
22. Останній дивний один.
Джерело: