монета щастя

Банк Латвії видає срібні пам'ятні монети щастя в деномінації 1 lat (1.8 дол. США). монети зображують кота і димоходу на даху. Чисельність питання складе 5 тис. одиниць. Вартість монети на касових стійках Банку Латвії складе 22,5 л.

Звідси.

Традиція щасливих монет походження в Китаї.

р.

Вони були виготовлені з різних металів (золото, срібло, бронза, мідь).

Срібло і бронзові монети

, Україна

Золотий

7031.

Вони видаються різними країнами.

люди

...

Додано до [mergetime]1228323446[/mergetime]
Далі Як завжди, дякую вам за анонімні андеррайтинги.

ака
H.S. Skok, у мене є 30 000 фотографії з них, я не знаю, скільки я можу знайти для цієї теми.

Китайські монети круглі монети з квадратним отвором в центрі і ієроглифами. Монети використовуються в feng shui всюди. Дуже ефективний, щоб зв'язати три монети з червоною міткою на Yang стороні (hieroglyphs) вгору і покласти їх в секторі багатства, а також розмістити їх в тих місцях, які стосуються фінансів. Багато успішних бізнесменів не приховують те, що вони використовують китайські монети для збільшення удачі грошей, надягаючи їх під матом перед дверима. Хороший феншуй для заміського будинку під будівництвом буде китайські монети, поховані під доріжкою, що веде до будинку.

Корейська монета щастя

579587

Тепер на монетах щастя найчастіше розміщують побажання удачі, доводять і приказують на цю тему і розглянуть їх тализмани.

Вони також мають різні символи багатства і удачі.

Але давні народи мали традиції щасливих монет. На них зображені сітки щастя.

...

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное