867
Папуа Нова Гвінея
Папуа Нова Гвінея сьогодні має лише кілька корінних людей, які живуть майже як вони робили тисячі років тому. Фотограф Iago Corazza пішов в пошуку цих «реальних людей», які ще не доторкнулися цивілізації.
2. Омо Бугамо племена. Чоловіки зносу лойн, прикрашених оболонками. Лідери племени можуть бути визнані довгою, червоним перцем на спині.
3. У Сцена з одного омо Бугамо обряду. У центрі фото є злий дух Масалаї, він одягає костюм рослин і волосся людини, загострені бамбукові стовбури на пальцях.
р.
4. У Глазур з трав і мох ... Одяг та комплекс Папуанс вказують на племену.
5. Умань Плем'я провінції Маробе гордо відображає заголовок кілька метрів від пір'я рідкісних птахів.
6. Жнівень Воїни фарбують їх обличчя з порошком з різних рослин.
7. які змішують з водою або слиною.
8. У Пауа Нова Гвінея різноманітна не тільки в своїх традиціях, але і в її мовних варіаціях, з більш ніж 100 різних мов і діалектів виступила на дачі.
9. Навігація Фестиваль Sing Sing в Mount Hagen. Жінки одягаються в розкішних різнокольорових костюмах.
92656834
10. Уроки муфти вишиті локальні вудки, які занурюють солдати.
11. Фотографії Іго Коразза зібрані в книзі "Останні Папуани" (книжка була опублікована на декількох мовах)
459750 р.
Джерело:
2. Омо Бугамо племена. Чоловіки зносу лойн, прикрашених оболонками. Лідери племени можуть бути визнані довгою, червоним перцем на спині.
3. У Сцена з одного омо Бугамо обряду. У центрі фото є злий дух Масалаї, він одягає костюм рослин і волосся людини, загострені бамбукові стовбури на пальцях.
р.
4. У Глазур з трав і мох ... Одяг та комплекс Папуанс вказують на племену.
5. Умань Плем'я провінції Маробе гордо відображає заголовок кілька метрів від пір'я рідкісних птахів.
6. Жнівень Воїни фарбують їх обличчя з порошком з різних рослин.
7. які змішують з водою або слиною.
8. У Пауа Нова Гвінея різноманітна не тільки в своїх традиціях, але і в її мовних варіаціях, з більш ніж 100 різних мов і діалектів виступила на дачі.
9. Навігація Фестиваль Sing Sing в Mount Hagen. Жінки одягаються в розкішних різнокольорових костюмах.
92656834
10. Уроки муфти вишиті локальні вудки, які занурюють солдати.
11. Фотографії Іго Коразза зібрані в книзі "Останні Папуани" (книжка була опублікована на декількох мовах)
459750 р.
Джерело: