Сухі раціони іспанської армії

Автори: Перші враження від відкриття коробок: І як іспанська не плутати про них? Іспанська армія має власний погляд на придбання сухих раціонів.
На відміну від нашого PRI і Французького RCIR, де їжа збирається в одному пакеті для трьох страв, або American MRE, де всі пакети призначені для одного їжі і упаковані таким же чином, Racion Individual de Combate задуманий так, щоб для кожного сніданку (розривний, обід і вечеря) є раціон з власним набором продуктів.
На сніданок і обід. Обидва раціони упаковані в однакові пластикові пакети, і складаються з картонної коробки з вмістом. Єдина відмінність, яка зловживає очей.
Раменти на обід важать, менш очевидні - фактичний розмір (пропуск більше) і дубовий напис на упаковці. Але порівнювати себе:

Обід

р.

17 х 11 х 7 см, упакований в зелений пакет повністю приховує його розміри.

Сніданок

15 х 10 х 6 см, упакований в зелений пакет повністю приховує його розміри.

Але, очевидно, Спанісари знають щось, що дозволяє їм не плутати в власних раціонах. Передня частина пакету вносить прапор Іспанії, герб Збройних сил, ім'я раціону, його тип (це напис дублюється англійською та французькою), адреса виробника, дата закінчення терміну дії та напис: НАТО. Коробка виконана з щільного, але тонкого гофрованого картону захисного кольору, без написів.

Зміст коробок занурив мене в ще більший культурний шок. Єдине, що об'єднує їх (крім стандартного набору допоміжних предметів, однакових для обох ящиків) є рівномірним дизайном змісту. Всі пакети витримані в одному кольорі, всі зелені, хоча трохи різні відтінки. На всіх написах з гербом збройних сил, і ці написи виконані в одному стилі. Ці загальні функції, і різниця між змістом двох ящиків дуже значна. Але в порядку.

Сніданок.
Список:
Пропонується сніданок:
2 кавових мішків

1 канал з згущеним молоком
1 бар молочного шоколаду

Шоколад і конденсовані на фото

1 пакет миттєвого кашу Окрема фото немає :-

1 пакет печива (Напис на упаковці: Галетас дельсец, людина, яка не знає мову Маркеца в оману, він не галети, але печиво печиво)

Для більш зручного використання в коробку входить:
2 таблетки для очищення води (як використовувати і не вирізати, до речі, вони працюють краще, ніж наші фільтри IF)
2 таблетки сухого палива
1 Таганка (ірон більш товстий, ніж в PRI, що робить цю Таганку більш зручним)
1 пакет матчів (20 штук)

1 таблетка з метою якої я ніколи не з'ясував. Мабуть, це соляна таблетка, яка дозволяє регулювати залишок солі в гарячих кліматах.

1 жувальної гумки у вигляді таблеток, з ароматом ежі

Р

1 зубна щітка (не лежачи, це зубна щітка, складка)
1 сумка зубної пасти

, Україна

1 сумка ручного водовідведення

1 інструкція із застосування трьома мовами (Іспанська, англійська, французька)

Чи означає цей набір продуктів? На мій погляд, так. Якщо ви занурилися в дикі сучасної дієтології, то вийде, що таке повне сухе раціонування для сніданку виправдано. Уранці після сну організм повинен бути швидко насиченим і даної енергії, і для цього немає нічого кращого, ніж їсти швидкі вуглеводи (сугар). З цієї позиції підійшов до тих, хто розвив цей раціон. Але чим ближче вивчення і порівняння фактів говорить про те, що цей підхід є дещо одностороннім, адже в кінці необхідно не обдурити спортсмена, але до наситити бійця, який повинен бути повною під час виконання своєї бойової місії. І я думаю, що помилки починаються. Наприклад, каша занадто невелика, але є занадто багато кави, немає цукру окремо в пакетах, таблетки все про однаковий розмір і важко визначитися з дотиком, що ви берете в руки. Шоколад розтоплюється в спеку, і згущений на ходу, хоча зручно їсти в теплих країнах, але в нашому кліматі вже буде занурюватися губами прилипаючи до металевої труби :- Не для мене, щоб бути чесною.

Якщо ви приймали смак, можна сказати, що «Раціон» Індивідуальна де Боротьба приємно здивувала. Кава дуже смачна, хоча нерозчинна, вона не гола Нескафе і не CafePele знайома нам, згущена трохи рідко, але дуже схожа на нашу Гостовську, печиво смачні і не дуже солодкі, шоколадні смаки як дорогі швейцарські. Але каша хороша. По-перше, це не достатньо, навіть у тих пакетах каша, які продаються в наших магазинах, що містять більше контенту, ніж у сумці для іспанських солдатів. Другий, смак. Справа в тому, що є питання смакових вподобань звичайного, але мені не сподобалося, хоча я не схожий на всі такі каші, є щось в них, що зіпсує весь смак.

Обід.
Для обіду Бог відправив Обід B до меню 4, що означає:
1 пакет пюре овочевого супу

1 може бути тушкована яловичина з зеленим горохом
Людина, це зображення втрачено :-

1 баночка на вершковому маслі

1 може бути фруктів в сиропі

1 л.

Ми пропонуємо:
2 таблетки для очищення води
2 таблетки з метою яких я ніколи не з'ясував. Очевидно це соляна таблетка, яка зменшує втрату вологи тіла в гарячих кліматах.
3 таблетки сухого палива
2 енергетичні таблетки (глюкоза і карнітин)

1 таблетка вітаміну С

1 жувальної гумки у вигляді таблеток, з ароматом ежі
1 пакет матчів (20 штук)
1 Таганка (ірон більш товстий, ніж в PRI, що робить цю Таганку більш зручним)
1 сумка ручного водовідведення
1 інструкція із застосування трьома мовами (Іспанська, англійська, французька)

Де хліб? Де голову? Немає. І що загадав мене.
У IRP (army and FSIN) є, в RCIR є, в MRE, в Racion Node Combate.
Я думав, що мене кинув, бо це був цей пакет, який був перевірений і непакований, але не було хліба в інструкції, тому наші митники нічого не робили з ним.
Що це таке? Тільки відповідь: таємнича іспанська душа, або таємничий іспанський дієтолог, я притулю до другої версії.
Справа в тому, що якщо ви стежите за загальним трендом в обох раціонах, то виникає відчуття, що він був розроблений фахівцем в спортивному харчуванні, і харчуванням для культуристів.
Майже повна відсутність вуглеводів в обіді, і ті, які швидко вуглеводи, наявність енергетичних таблеток з L-карнітином, дуже сильний акцент на високопротеїнових продуктах, що говорять нам це.
До мене знайомий цей підхід в бодібілдингу, дуже схожа дієта я був тоді.
Але для того, щоб затвердити це точно, вам потрібно набрати кілька наборів раціонів з різними меню.
В той час як ми залишаємо це як робоча версія, особливо, щоб викликати цей підхід неправильно я б не був, але їсти протягом тривалого часу, тому якщо ви не збираєтеся підкорювати подіуми в змаганнях я не консультую.

Якщо набір товарів здивував мене, то самі вироби вражають своїм смаком і якістю. Військовий відділ Королівства Іспанії піклується про своїх солдатів і піклується про них.
Перша - зручність упаковки. Всі банки оснащені кільцями для відкриття, і можуть бути відкриті в одному русі.
Друга якість продукції. М'ясо тушкована м'ясо не було сліду жиру або вен в банку, вміст якого дозволено навіть в ГОСТ 5284-84-84.
Це вражає при нагріванні цього м'яса, рідина, на відміну від звичайних продуктів, не гельується, що при приготуванні в автоклаві немає шматочків туші з високим вмістом колагену.
М'ясо нарізають акуратними шматочками, зеленим горохом трохи, очевидно, тільки за смаком.
За смаком рагу люблять рагу, з невеликим смаком гороху. Туна, на відміну від нашої дріжджі в консистенції і соліря, але це пов'язано з тим, що в ній є багато нафти.
Він добре смакує, але навіть за мною смакує солоний. Pâté - це просто чудовий, дуже смачний (Я зустрів таку річ тільки в продуктах місцевих м'ясопереробних заводів, з коротким терміном зберігання), а також злегка острівний, в модерації можна сказати.
Фрукти в сиропі здивовані, склад: груша, ананас, персик, вишня, виноград, співвідношення сиропу і сухого продукту: було багато штук фруктів, вони кладуть щільно, а смак дуже приємний. Але суп розчарує, зелена і безсмажена, з ароматом ожини трави.
Все це, з огляду на відсутність автентичного хліба, покрили наш шовковистий зрізаний лофт.

До речі, я повністю заготівля - немає нічого в обідній коробці, щоб зробити напій. Немає у всіх. Що також пропонує дієти.
Замість напою з'їсти енергетичну таблетку. Смакує наші таблетки глюкози з більшою кислотою.
До речі, ви не можете боїться їсти його, якщо мова йде про вас.
Його склад нешкідливий, і навіть корисний, карнітин є регулятором жиру в організмі через нього жирові відкладення в вуглеводи швидше, що дає необхідну міцність, а також знижує рівень холестерину крові.

ЗАМОВИТИ? Ну, я піддаю його.
У сухому залишку ми маємо досить смачні і комфортні раціони, з якісною начинкою. З точки зору смаку він дещо перевершує IRP.
Іспанці втратили.
Такий гострий поділ сніданків і обідів хороший в тепличних умовах мирного часу, в екстремальних умовах цей підхід дещо суперечливий.
Після того, як в кінці не потрібно підготувати бодібілдер для виконання, але наситити солдата так, щоб він міг виконати своє основне завдання.
Слід зазначити, що я споживав як раціони в тепличних умовах, так і в домашніх умовах, і я був повним. Я не можу сказати, що ця їжа буде досить в екстремальній ситуації, оскільки я ще не знайшов інформацію про вартість енергії.

Плюси: Дуже смачна, якісна продукція. Таганка більш зручна, ніж в IRP. Більше солодощів. Наявність потужності. Багато серветок. Нормальні матчі.

Консультації: Розлучення раціонів в кілька страв в різних пакетах. Відсутність хліба або його нормального замінника. Невелика кількість їжі. Ні ложок.

Джерело: siloviki-en.livejournal.com