Пристрої снігу

10 зображень + текст

Сніданки: Сніжна війна, я думаю, є кращими розвагами будь-якої зими. Якість боротьби, звичайно, залежить від стану снігу - ви знаєте, що я маю на увазі? Він повинен бути трохи вологим, для швидкого скульптурування оболонок. Однак при виготовленні боєприпасів ми втратили багато часу, які, ймовірно, впливають на ефективність. Сьогодні ви прийдете до допомоги сноуборду, який може збільшити швидкість створення снаряда і допомогти вам охопити ініціативу в боротьбі.

Сніданки: Якщо ви серйозно ставилися до виграшу, вам знадобиться більш сильний аргумент. Сніжно-блакитні кулі для вас (3 раз) і запускає їх на відстані 15-20 метрів.

Брюки з снігу: Якщо ви не подбаєте про фортифікацію - бunkers і forts. Використовуючи цей інструмент, ваша команда зможе побудувати власну базу в 1-3 години.

Сніговик: Яка війна без армії? З цією уніформою в парі годин у вашому розпорядженні буде ціла компанія льоду (сердя та душа) солдатів. З кнопками замість очей. Імператор Qin Shi Huangdi теракотової армії буде нервово димати на бокових лініях.

Суть: Ось шлам. І є ложка. Уявіть, що це так, щоб їздити по горі, відрізаючи снігові хвилі, покриваючи хребтові діти своїми непристойними лопатями.

Гібрид між сноубордом і сноубордом - це жорстокий блок поєднує в собі потужний двигун і можливість прискорити до 30 км / год! З повним баком можна порізати круги близько 2 і півгодини.

Гринь: Якщо ваше серце належить до класичної сноуборді - ви, тим не менш, можете засолодити своє дозвілля за допомогою сучасних технологій - Гринь - це "пробивка", що допомагає серфінгу і сноубордам розвивати заборонні швидкості з повною відсутністю схилів або хвиль.

Сауна: Природно, взимку можна не тільки сноубординг і сноубординг. Як виявилося, в сауні з температурою мінус 10 градусів, можна також розслабитися і весело провести час. Попри те, що запаси льодової сауни, МНК, претензії. Я не чекаю, я збираю своє слово.

Сніг у вашому домі: Чи є взимку і сніг? Не проблема! Система снігоутворення SG7 перетворить вашу квартиру в ліс Нернії. На жаль, веселощі не найдешевший ($3,300), тому це може бути сенс дочекатися, поки сніг на власні очі.

Сніжинка своїми руками: Ну, нехай ви живете на півдні, і ви не бачите снігу в найближчий декаді. Все, що потрібно зробити в цьому випадку, щоб замовити набір для створення снігу своїми руками (Instant Snow Kit). Ви просто повинні додати воду в спеціальний порошок, почекати і воли - сніг готовий. Кожна ємність «подарує» близько 30 літрів снігу, які за відгуками не поступаються присутнім. Пара з цих контейнерів і снігової маси з друзями в Мексиці стають реальністю.
через сучасність

Р

Джерело: