Круги.

Продовження теми про мус з молоком
8 фото + 1 відео + текст

Комплекти
За словами дизайнера Steve Watson, ідея за цим створенням полягає в тому, що вона є лише красивою, коли обидві частини поєднуються. У описі чашки Ватсон розповідає про поняття симбіозу, протилежності, доброго і зла, що чашка не потребує соусів - вона має свій неповторний стенд.

чашка з печінкою!
Забудьте про час, коли додатковий простір на робочому столі був зайнятий не тільки чашкою з чайом / каву, але і громіздкими пластинами з різними видами смачних речей, які, демплін, потрібно постійно чистити і мити після нього порожній (це про плиту). Тепер кількість прогулянок на кухню буде зменшена навпіл, а кількість пластин, які потрібно мити після нічних зборів в інтернеті, як правило, знижується до мінімуму. І, незважаючи на те, що творці позиціонують відділення в чашці як «місце для печива», ми знаємо, що якщо ви хочете отримати там, не тільки вони.

Крупний стакан
Таке поняття, в принципі, не сяє з новизною - приймає образ дискримінованого об'єкта, і робить щось корисним з неї. Тут і поп-арт і «не існує ніякої рутини» і просто гарна реалізація. Таке скло «склянки» було спочатку створене в 1975 році, а з тих пір було широко популярним. У вузькому колі.

Чашка від Alcatraz
Ці чашки були великим успіхом у знаменитій в'язниці – вони не б'ють, і тому практично не були популярними з в'язницями як зброї. Я не знаю про зброю, але чашка виглядає міцно і готова до останнього, і це важлива деталь.

чашка чашок.
Дуже, як мені здається, незвичайне дизайнерське рішення, має дві позитивні сторони - сама чашка велика і простора, і, звичайно, привертає увагу. Потрійний еспресо, будь ласка!

Кубок глобального потепління
За допомогою цього кубка є дійсно серйозним поняттям – заливаючи воду, щоб зануритися вранці, ваш несподіваний альтанки з'явиться глобальною картиною змін клімату на Землі. Це право — чашка реагує на тепло, і показує інші, які з’являються в нашій планеті, якщо ми продовжуємо зловживати її ресурсами. Причини мислення? Чому?

чашка з перемикачем.
Цей стакан, як попередній, реагує на тепло, завдяки спеціальному чутливому покриттю. У процесі пиття чаю чашка змінює свій колір від білого до чорного (або навпаки), а слова ON або OFF з'являються на його поверхні - що вказує на те, що напій прийде до кінця, і ви повинні покласти чайник.

Песимість чашки
Справжній песиміст просто зобов'язаний мати таку чашку – так що її з написом («це чашка половина пустої») нагадує йому, що ще багато хороших речей в житті, таких як гумор.

Самосумісна чашка
Я пишу чай з цукром самостійно. І коли я доводжу безсокову чашку на комп'ютер і покласти її на стіл, у мене є проблема: ложка. Є два варіанти - або залиште його в чашці, яка, як ви знаєте, не дуже гідна і потрапляє в очі; або покласти його на стіл або на "необхідний" A4 лист і залишити пляму. З чашкою, яка розмішує себе, проте ви можете забути про ці нюанси, і насолоджуватися вашим напоєм без відволікаючих дрібних речей.

через сучасність

Джерело: http://

Tags

See also

New and interesting