571
Салер: красиве французьке місто
Я завжди любила трохи. Франція не Париж або Марсель, нехай тільки Канни. Але що чарівний коментар автора:
Ауверне місто Сальєрс знаходиться в дикій природі - сотні кілометрів від Парижа, Центральний масив, гори, ліси і пагорби. І в середині, це вдачливий, крихітний, антикварний. Понад тисяч років.
7446940
Як і будь-який пристойний середньовічний місто, він має стіни з укріпленнями і міськими хвіртами, щоб не поламав людей.
до 1 2 3 4 5+
Шматочок міської стіни з укріпленнями
Всі будинки під шаровані кам'яні черепиці, а основним будівельним матеріалом є вулканічний пум, чорний камінь. І все рагу з квітами - троянди, герані, гліцини ...
8597597
Місто тихе і дуже радісне, елегантне.
р.
У середні віки відомо як юридичний центр - до нього добудували суд величезної околиця.
549.33 км
Церква св. Матієва, Романеске, старий. Вона має 12-у ст. дзвіниці.
Дерев'яна скульптура в церкві, 14-15 ст.
Перегляд плато, всі мальва і пагорби. Ресторанний сад.
... і ресторан хата. Визначено, що ресторан розпочався колишніми фермерами, тому часто буває в губерніях - ферми перетворюються на кемпінгові місця, потім ресторани. Туризм вигідніше сільського господарства.
Їжа подається згідно з місцевими старовинними рецептами - м'ясними з чорносливом, трюфедом (побути запечені з сиром і спеціями) з їх особливим сиром, чорнилом та іншими радами.
середньовічні двері
р.
Сходи
пожежогасіння
замок міста:
Ім'я *
гутичне вікно
р.
м. Київ
Також досить багато веж, старі невеликі палаци.
р.
Все живе в місті. . 359 осіб.
Ім'я *
р.
Ім'я *
, Україна
шемале
площа
11-12-й ст. мост, мотоцикліст і кішка
і Темплар собака. А собака не може бути прямим нащадком Темпларових собак, але вона відпочиває на дверцятому будинку колись належить лицарям Темплар. Це місцевий музей.
8296689
шемале
Джерело:
Ауверне місто Сальєрс знаходиться в дикій природі - сотні кілометрів від Парижа, Центральний масив, гори, ліси і пагорби. І в середині, це вдачливий, крихітний, антикварний. Понад тисяч років.
7446940
Як і будь-який пристойний середньовічний місто, він має стіни з укріпленнями і міськими хвіртами, щоб не поламав людей.
до 1 2 3 4 5+
Шматочок міської стіни з укріпленнями
Всі будинки під шаровані кам'яні черепиці, а основним будівельним матеріалом є вулканічний пум, чорний камінь. І все рагу з квітами - троянди, герані, гліцини ...
8597597
Місто тихе і дуже радісне, елегантне.
р.
У середні віки відомо як юридичний центр - до нього добудували суд величезної околиця.
549.33 км
Церква св. Матієва, Романеске, старий. Вона має 12-у ст. дзвіниці.
Дерев'яна скульптура в церкві, 14-15 ст.
Перегляд плато, всі мальва і пагорби. Ресторанний сад.
... і ресторан хата. Визначено, що ресторан розпочався колишніми фермерами, тому часто буває в губерніях - ферми перетворюються на кемпінгові місця, потім ресторани. Туризм вигідніше сільського господарства.
Їжа подається згідно з місцевими старовинними рецептами - м'ясними з чорносливом, трюфедом (побути запечені з сиром і спеціями) з їх особливим сиром, чорнилом та іншими радами.
середньовічні двері
р.
Сходи
пожежогасіння
замок міста:
Ім'я *
гутичне вікно
р.
м. Київ
Також досить багато веж, старі невеликі палаци.
р.
Все живе в місті. . 359 осіб.
Ім'я *
р.
Ім'я *
, Україна
шемале
площа
11-12-й ст. мост, мотоцикліст і кішка
і Темплар собака. А собака не може бути прямим нащадком Темпларових собак, але вона відпочиває на дверцятому будинку колись належить лицарям Темплар. Це місцевий музей.
8296689
шемале
Джерело: