Історія про те, як ставився рабид

Як виглядає нормальна історія. Один драйвер захопив інший і потрапив його. Все, що я отримав - фари. Якщо це не для одного, але. Fara був crippled від Mr Valuev ...

... тиша ... барабан

Миколаї Валентинович поспішав зустрітися з журналістами, але не пізно. Починав своє мовлення апологуванням для пізнання. Природно, кожен зацікавив деталі ДТП. «Я їзда по Sampsonievsky Prospekt в другому рядку», - розповідає про «і на крайній правій кисті кисті.
Він вирішив перезапустити мене і повернути ліворуч. Я не був. Хіт правого фара ...
8 пік

Я вийшов і сказав: «Що ти, бро?» [Хто він, і він затертий і сірий] Після цього журналісти попросили: «Ди бро не пишуть?» Цінов сміється і тримала тихого. Все, що він сказав, що як тільки він вийшов з автомобіля, натовп миттєво зібрався, щоб визнати його. поліцейський тут. Цінов розповів їм, що він поспішав зустрітися з людьми і побуватиме їх пізніше. Поліція не сперечалася. Намагайтеся бджільництва. На ці запитання були про тему, тобто про бокс, минулі та майбутній бій. Протягом майже двох годин Ніколяй Цінов відповів на всі питання, продемонстрував свою першість ремінь, після чого він провів дуже довгий час вирішення особистих питань на своєму мобільному телефоні, тому що вранці він купив подарунки на Новий рік і мав підбирати сина на шляху додому, і йому довелося піти до поліцейського. Словник зберіг і, зануривши покупки в багажнику, пішов спілкуватися з інспекторами.

03 мар

р.

04 мар

05 мар

06 мар

07 мар

08 мар
через папарази

Джерело: