Дерево для тих, хто не встиг

Німецький Карлсруйський університет мистецтв і дизайну провів п'яту щорічну виставку дизайнера Різдвяних дерев. 16 друку

Отже, робимо ялинки в домашніх умовах!

Почнемо з найпростішою ялинкою. Для неї на балконі знайдуть багато гілок. Вони очищають, теж. Сценарій Марина Егген.

р.

Найкраще, що ви можете зробити з оновленим офісом. Трохи сумні і відсутні кульки. Але можна світити свічки. Кредит Кай Зірз

Це дерево не слід відкинути - воно поступово розтопить себе.
Кредитні Кампи

Можливо, найбільш концептуальний варіант. Для тих, хто має ялинку, пов'язане тільки з ковдрою, потрібно постійно збирати вакуумні голки по всій квартирі. Кредит Prisca Fey & Katrin Sonnleitner

Яйця в диванах ялинок або «закладені яєчка дерево». Сенсорний? Кредит Simone Gier

Чудовий спосіб отримати багато маленьких дерев з однієї гілки. Крім того, єдиним варіантом є покласти дерево в склянці шампанського. Кредит Крістіна Irrgang і Moritz Willborn

Для тих, хто не може уявити новорічну ніч без телевізора. На мій погляд, це набагато краще, ніж те, що вони зазвичай співають, танцюють і жартують. Кредит Піро Гліна

Не поспішайте викинути зелений одяг. Ви можете зробити дерево з неї. Кредит Корнелья Сіег

Ще один Корнелья Сіг. Хороший подарунок для автостоянок і скуштів, щоб кататися на ялинках.

Р

Для мене подобаються істоти, які зуміли впадати під ялинку. Ми чекали року для цієї рідкісної можливості. Ми чекали. Я думаю, що ви можете вирізати його з будь-якого планшетного пакету.
Кредит Джером Нелет

Чи врятував бос на корпоративі? Ніщо. Знайти будь-яку пляшку і покласти наклейки на неї. Краще, напевно, все-таки зелене, щоб відразу запахи голок. В той же час, щоб танцювати, поки ви не завадили перекриття стікерів.
Кредит: Фло Шваб

Ще одним варіантом є гарантоване утилізація дерева. Сир з отворами + помідорами вишні. Бриліант.
Кредит Мелані Symkiewiez

Для тих, хто летять в Африку, щоб відсвяткувати Новий рік або були жорстоко залишені власниками супермаркету, щоб працювати напередодні Нового року. Я б прикрасити його небезпечними кульками.
Кредит Волкер Альбус

р.

Можливий найбільш бюджетний варіант. Ну, крім різдвяного дерева, пофарбованого на стіну крейдою.
Кредит Мелані Szymkiewiez

, Україна

Не дуже дорогі. Ні, це не так. Це, мабуть, автор, Стефан Якубік.

Не ебать з двоярусними продавцями. Ви можете виготовити великі ялинки з них. Біблія. Це не так, що треба загорнути на ставку, це автор ідеї – Катрін Соннлейтнер

Додано до [mergetime]1230704560[/mergetime]
浜у 涓 蹇