Під плитками

Автор: Собинський плитка не можна назвати інакше, ніж геноцид Мусковітів. Я не знаю, скільки економних і екологічно чистих це, скільки грошей витрачається на неї або що вона буде виглядати як навесні. Але тепер ми можемо сказати, що більш складний засіб, що викликає серйозні боділі завдати шкоди пасторам, буде важко придумати.

Вона дійсно тапочки! І це не те, що важко зняти лід. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Це найважливіше фото посту. Нещодавно перебудований осінній бульвар. Якщо це не для велосипедних мереж, не можна прогулятися по ньому. Чому кріпиться чистота і плитка в льоді? Я сподіваюся, що ви можете пояснити мені. Можливо, асфальт темний і тому теплий, можливо, зливається вода з нього тьмяно, а на з'єднаннях плиток замерзає, створюючи ще більш нерівності для накопичення рідини. Або ж змивають реагенти на асфальт і змивають плитку? Може бути, хтось дав команду не зламати і скребити черепицю - фиг знає, наскільки надійний це?

р.

За допомогою змішувальних покриттів в одному місці ми можемо бачити відмінну різницю.

р.

р.

р.

Джерело: ottenki-serogo.livejournal.com