Важко уявити, скільки чолів розірвалися, а двері розбили. Враховуючи щоденний багатомільйонний пасажирський трафік, я думаю, що цей показник досяг сотні тисяч майже 80 років. Перед тим як подолати цю складну перешкоду, ви спочатку повинні вгадати, які відкриті.
«Тикети для однієї або двох поїздок, не стоять на лінії!» – трейдери метро не пропускають можливість заробити на бракі часу. Наліво металевий детектор каркасу, як і практично все, встановлене під час непристойних кампаній, ніколи не працював.
Проблема вирішується акцептами на підлозі. Але знайти роботу - це велика удача. Крім того, вони не приймають банкноти 500 і 1000 рублів і продають тільки 1-2 поїздки.
Вікно касового реєстру – це екстремальна точка, де іноземець може досягати без супроводу, якщо, звичайно, він загиблий дверима при вході. Не знаючи будь-якої мови, я можу подорожувати з країни в країну, з міста до міста, поїздом, поїздом. Я купую квитки, я їду на станцію, я їду там, де я хочу піти, просто голодую на інформації. У московському метро немає англійської в будь-якому місці. Жителі іншої країни ніколи не зможуть зрозуміти, скільки коштує подорожувати, шукаючи рекламу на склі. Кешій не може пояснити його йому.
р.
Можливість в 21-му столітті платити за подорож банківською карткою, здається навіть в далеких планах не вважається керівництвом московського метро. Ми не говоримо про більш прогресивні методи, такі як мобільний платіж. З якоїсь причини вони намагаються впровадити її в Санкт-Петербурзі, очевидно, це легше вести переговори.
Квитки мають дуже короткий термін дії. Ця дівчина кладе її самостійно, позбавляючи всіх в передпокої безкоштовно - її поїздок спалюють. Дякуємо! На мене було 28 інших щасливих. І ви робите, коли ви можете, море задоволення гарантовано.
Це «чистий номер» Зелоградського заводу, де виготовляються чіпси, що використовуються в квитків.
1454834
Найбільш складне і небезпечне виробництво - кілька десятків кислот, включаючи фтор, тарілі силіконові пластини.
І це дійсно високотехнологічний продукт продається вручну в офісі коробки.
І хто-небудь вирішив, що викинути чіп з квитком набагато вигідніше, ніж це зробити запрограмовано. Продажі збільшують десять разів.
«Якщо ви потрапити гаманець між новими турнікетами і худі над ним, то вона болить багато», - сказала одна дівчина.
Після проходження турнікету і усвідомлення того, що це була остання поїздка, ви не маєте можливості придбати квиток всередині станції. Ви повинні бути в під'їзді.
Зіткнення охоронних охоронців – це ще одна неяскрава тема: «хто і неприємний, але безглуздий». До речі, на відміну від наземного транспорту, пасажири метро лікують «гари» різко негативно.
Алюмінієві поліцейські коробки підходять безшовно в майже сторічну мармурову конструкцію метро. Велосипеди і собаки не допускаються з ними.
На цій фото будь-який хто коли-небудь пішов підземель, повинен бути проголошений, YES !!! Нефункціональні ескалатори навіть не проблема, вони є проблемою! Ось багато легенд, чому це відбувається. Від «регуляції» потоку, так що станції не переповнені, до робочого часу обмежені стандартами, щоб обладнання не переробка. Зателефонуйте, щоб заповнювати і ліву сторону на підйомі вкорінно, протягом десятиліть ми переконували «Направо, проходячи зліва».
На деяких станціях можна очікувати чергового ескалатора амбуш - відсутність турнікету на виході. Усвідомлюючи, що ви вийшли неправильно, повернетесь без оплати, ви не зможете. На тему музики та навіть вірші на акустичному телефоні Muscovites ще не мають спільного погляду – хто любить, хто не робить.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Зараз. І навіть працює голосовий сертифікат. Я не знаю. Вексельні щити над інформаційними стійками, безперечно, завжди вимкнені.
Навігація є другою проблемою після ескалаторів. Не існує брошури з картами на вході, оскільки в лобі відсутні карти навколишнього простору та схеми виходу. Щоб побачити все на новій прозорій підстанції, вам доведеться повісити чоловіків Я зловив лямку чоловіка кілька разів в злегка заповнених вагонах, як я очолювала за схемою «his».
У новому авто! Збудження особи, що надягає навушники на незнайомій лінії складно описати, тому що зараз вони не повинні стріляти на кожній станції, щоб почути її назву. Але не можна обійтися без налаштування. Впроваджено більше таких автомобілів, чим більш активно вони починають ходити між лініями. На фото в балеті «Кутузовская» блакитна філія, але насправді це на синьому «Смоленській». Є ще один заголовок з ходовими літерами назв станцій і викликом, щоб закрити вікна. Вони завжди показують право. Незабаром ми звикли не шукати двері, але орієнтуватися на текст.
Час поїздки запалить бездомний, торговців і бджіл. Пасажири також скаржаться на фарш, холод на відкритих протяжках, занадто високі поручні в нових поїздах, важкому шумі, бруду, запаху і подряпинах, які передають інфекції.
Картина - відключена людина, не мангар.
Ми робимо з автомобілями, ми збираємося до станції. Ви можете почути на Арбатській "Ваша спина біла!" не тільки на першому з квітня.
9709895
Ми так звикли до метрополіпів, які більше не думають, чому щось зроблено таким чином і не інакше. Хто може бути чудесним, як довго поїзд був? Чи не краще сказати вам, скільки до поїзда? Ми подивимося на це і побачимо три хвилини, ми усвідомлюємо, що наступний не займе довго.
На фото цієї краси я був практично прийнятий до поліції, але це більш виняток. В даний час можна видалити станцію метро Москва, переведений на склади.
Найчастіше вони навіть засмагляють сонцем і блокують свої дизайнерські коробки (ви не забули - найкрасивіший підвіс у світі) корисну площу станції.
І вони роблять найкрасивіші бетонні сторони у світі для збирання шпильок.
Встановити так необхідні для нас в перехідних торгових точках та біржових точках
І закриває... До речі, чому я знаю номер маршруту?
Закриття ...
Забудувати! Виготовляємо нас міцними і рубайте їх огорожі до блиску.
Мусковіти не люблять стрибки парканів. Їм зацікавити тих, хто віджимає в ескалатор з боку.
Це не страшний приклад коробок і кабелів. Тут важко зіпсувати вигляд станції.
до 1 2 3 4 5+
Щоб дізнатися правильний або лівий поїзд потрібно пройти до середини станції. Невеликий білий прямокутник в центрі фото є першим тостером. Поки вони розміщуються так, щоб в кінці кроків сходів або ескалаторів люди не гальмують, шукаючи їх, намагаючись зрозуміти напрямок подальшого руху.
до 1 2 3 4 5+
Після цього склад знову. Але конструкції можуть використовуватися як лавки, є так мало з них на станціях, особливо на нових.
Релам - це дратівливість. Замість цивілізованих фірмових поїздів або автомобілів, нові формати приступають. Ця новинка відмінно блокує тостер. Ну і не зупиняйте потік. Одноразові буклети в автомобілях «Перереєстрація, готель, медичні сертифікати» також обираються.
р.
Митрополитська поліція вважає, що вона має право приклеїти його в будь-яку точку світу. У таких несподіваних нетрадиційних місцях для реклами, рекламних оголошень для браку людей або пошуку життєздатності працюють добре, але не наймаючими.
Московський метро в цілому не адаптований для інвалідів. На всіх станціях немає нічого, а не підтвердження.
16610752
Проведення дверей – це щоденна робота водія. І вони затримуються несподіваним рогом, проходячи від вас. Що таке інфаркт?
Більше жахів, відправлених друзями з соцмереж:
- До багатьох людей. Оголошується на червоному гілці Косчей Безсмертний з Некрономоном. Траурний роум.
- Не цілодобово.
- Ступінь перетину.
Закриються багато переходів та виходів.
Величезні отвори між платформами і вагонами погані для колісних крісел і вафель
- Кричуща кекси на ескалаторах, як «хо отримав хрін, в червоному куртку, тримати на правій стороні»)
Недолік нормального сервісу поповнення соціальних карток студентів. Використовуються машини, але вони не працюють.
Дуже важлива відсутність урнів і туалетів.
до Втілюємо, що людські потоки не розбавляються і при переходах часто виникає «стін до стіни» - два потоки колоїду.
Не схожий на стиль водіння деяких драйверів, які приводять «газ до підлоги – гальмівний до підлоги».
Дуже дратує зупинки поїздів в тунелі під час щіток.
Я не схожий на це, коли поїзд не закінчує маршрут.
до Дуже рано закривається.
Постійно зростаючі ціни на подорожі без поліпшення якості і комфорту.
- Традиційна неможлива доїхати до метро з / на колясці, ліфтах, пансіонатах, стоянках в машині, ширина турнікетів.
- Пікокети.
- Нові станції неспроможні.
Хочу збільшити різницю між квитки на 1-2 поїздки і квитки на місяць.
до Є такі станції, підлоги яких завжди, як якщо змащують салом - слизьким шатом.
Не пропустіть більше сучасних знаків. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Але як потрапити в «європейський» так, щоб не потрапити на вулицю, я вже запросив 5 разів.
Минулого року, без попередження, 10 разів на мене припинили ескалатор – люди летять з кроків.
- Ні знак. Якщо ви не знаєте, як працює система, ви не розумієте життя. Кольорові кодування нічого. Неінтуїтивно і так далі.
Ми не маємо підлокітників, таких як Англія. І постійно порушують ваш персональний простір, потім бабуся пересуває вас, потім на колінах сидить практично на колінах.
Вимкніть приклепну рекламу про те, як виставити на кроки ескалатора. Найкраща тиша або класична музика, ніж це розпад тексту і голосу.
На допомогу немає працівників. Ви ніколи не знайдете допомогу на станції.
Я не люблю людей, які відштовхують вас у спинці надії, щоб отримати машину швидше, але це не проблема метро, це проблема психічності.
Що ми можемо сказати про нього?
Двері ще красиві, коли вони 30-х-50-х років. У цьому випадку можна перенести свою потенційну небезпеку.
до Єдиний транспортний засіб, в якому ви сидите і плюс або мінус 5 хвилин - ви зможете дізнатися, наскільки довго ваша подорож займе.
Ви можете розігріти і чекати когось.
Якщо завтра війна, це бомба притулку.
- тематичні поїзди, вірші на ескалаторах, чистоті лінії.
- Шпалери на Кропоткінському запахі охолоджують.
Дешевше Нью-Йорка, наприклад.
Ви можете прочитати на метро, але власники авто не можуть.
Це єдиний архітектурний пам'яток міста, який не може бути зведений в принципі. Реверс (поглинання) також підходить ...
Ви зможете ознайомитися з епоху соціалізму.
Найголовніше в піддозі - досить дівчата! Особливо навесні або влітку, коли довжина спідниці починає зменшуватися!
- Працює до години.
Добре це те, що це ...
Джерело: ottenki-serogo.livejournal.com