Комп замість стрічкового рекордера

Ні, але не перекладено "Кулібіни" в нашій землі. Це те, що чоловік назвав Pafftis з форуму Череповець:

Так я поставив комп'ютер на моєму автомобілі!
Відразу не складно, але страшно!
Коли ви повинні купити все, і якщо це не підходить, де б ви кинули його все? Немає продажу для пені!
Вся система:
Мати: Asus M2NPV-VM, GeForce 6150, Розетка AM2
Назва AMD Athlon 64 X2 3800 + EE
Пам'яті - DDR2-533 512
Гвинт (bye) - 3.5" 120 Gb Seagate Barracuda
BTC клавіатури
Ще одна клавіатура, з якої вам доведеться витягти мультимедійні кнопки і зробити їх красиво в торпедо.

Блок живлення SL на 200w (З системами не поширюється, але вбудоване нормальне відео досить навіть для останніх ігор)
Далі вся установка, пам'ятайте всі речі, які були зібрані так далеко за тести, як це гонна паличка в машині.
Це те, що це диво продуктовий блок виглядає так:

Ось як розташована материнська плата, до речі, не заважає

Тексти пісень, а це означає: І скоро тіло було зроблено для неї:

р.

Моніка вже стояча, поки з'явився DVD-плеєр, але тепер показує абсолютно різні кілочки (в першій фото).

Бездротова клавіатура! дуже зручно грати з капюшоном і інші ігри

Я не маю достатньо грошей, щоб купити підсилювач. Дуже не поганий спосіб !!!

Також, в той час як не дуже зручно керувати клавіатурою з пасажирського сидіння з будь-яким мультимедійним, на стрічці, я зручно підказав пальцю на паузи і це! і було прийнято рішення про подальше відірвання мультимедійних кнопок з клавіатури і тиснення їх в торпедо лише нижче монітора.

3610Р. 4200Р.

Втомлюйте верхову їзду з Winamp і постійно сходження в навігатор! Тепер за допомогою універсального Front End! Навіть шкіра спробувала малювати! До речі, він керується дуже легко від сенсорного екрана, який вже замовив себе.

У найближчому майбутньому буде зроблено гарний чохол, мультимедійні кнопки, GPS, задня камера встановлюються відразу під монітором.

Це прекрасний і потужний звук!

П.С. Ви були відлякуті!

Джерело: