Як ми пішли в Індію (4 частини)

Багато знімків. Цікаво!
Не судити мене суворо, я просто навчаюся робити фотографії.

1,1 км Багато чоловіків надягають шарфики.

2,2 км Тип будівельника ...

3. інший будівельник флейти. Я маю сказати, що 10 хвилин я стояв на балконі і копчений, він нічого не робив, просто стояв там і промовив.

4. У Жінки часто важко і важко працюють.

5. Умань Він вважає, що «Як я не помітив ці дроти до?» І з якоїсь причини я не здивував...

6. типовий індуси...

8188186

7. Про нас На вулиці – так, це правда, і є багато з них. Ми побачили цілі табори.

8. У Обмін досвідом. До речі, поради: не зупинятися на будь-якому, особливо на бджілках і велосипеді-moto-rickshaws - вони прийдуть і почнуть просити гроші, або їздити. Може бути, я повинен дати вам їздити. Де ви йдете? Чи подарували мені щонайменше 20 рут? Сер, де ви хочете піти? Він дуже швидко занурює, і позбавляючи від них непросто.

10 хв І під кожним кущом був готовий стіл, будинок, пральня і сушарка.

10. Відвідайте Індію, ви повинні бути готові до такого лікування - кожен це там - подивіться, подивіться, Сніговики !!! Білі люди всюди і всі привертають увагу (повний зайвий).

Р

11. Вхід до кожного більш-менш відвідуваного місця - через металошукач (маркети, музеї, метро тощо)

12. Дивись на це ретельно і підкажи мені, як її приїхати.

13. папуги живуть в місті.

(доб. 3)

14 і більше.

15.00 р. Qutab Minar - найвища вежа, побудована з цегли (72,5 м)

16.00 р. В профілі.

17.00 р. Дивний мечеті. Я повинен сказати, що багато будівель повністю відмовляються і непотрібні кожному.

18 років Ось ще один.

19. дуже красива будівля, Храм Лотоса

20. І тепер кілька ескізів, як це.

21. Тітка.

22. Хлопці в дерматі називаються Сихами - вони не вирізати їх волосся і бороди, і обрізають її все під дермою.

23. Паган в мікрорайоні.

24. Звичайні індіанки, є багато.

25. Один з найбільш поширених індусівних диво

р.

26. Незважаючи на поважний зовнішній вигляд, ці милі люди ходять до отвору в паркані, щоб перетнути дорогу.

27. Якщо ви хочете взяти картину з ним, приготуйте 50 руп. У Індії ви повинні бути готові до того, що кожен хоче гроші від вас, за що-небудь або нічого.

28. Просто хлопчик.

29. Справжні пасани в напрямку подвійних полів в області, чисто переміщаються ...

30. Є багато променевих собак, але вони досить доброзичливі і дуже спокійні. Я навіть скажу попгігістику.

31. Є багато людей з гарматами. У зв'язку з останніми терористичними нападами в Мумбаї та підходом до дня індійської Незалежності (січень 26).

32. Що важливіше? Перевірки, або йти?

33. Для того, щоб піти, теж важливо.

34. Натуральні попелиці. Це досить поширений тип техніки.

35. Завжди хвилина для променя.

36.00 Р Вибачте, будь ласка, будь ласка, зв'яжіться з нами Ні, не схожий на це. Зазвичай сміття скрізь...

37. Автобус, який хоче бути автобусом.

Додано до [mergetime]1234293743[/mergetime]
На цьому вуса вже зараз чекає продовження в наступних питаннях клубу YAPLAKAL-travelers.

р.

Джерело: