583
Митець придбав будинок в маленькому іспанському містечку Фігайос.
Митець придбав будинок в маленькому іспанському містечку Фігайос. Він побудував його відповідно до своїх смаків і уяви, проживав там, загинув там, і похований там. Музей Сальвадор Далі
Що падає на мозок звичайної людини, при відвідуванні цього місця неможливо описати словами, і важко передати за допомогою фото. Ви повинні бачити це!
І все ж, тут є деякі фотографії, зроблені в Музеї сучасного мистецтва Сальвадор Далі. Щось може знадобитися для відвідування цього місця. Я запевняю вас, ви не пошкодуєте!
Які люди думають, що вони уявляли, створюючи це? Художні критики, звичайно, намагаються пояснити щось, але навряд чи хтось зрозуміє все це зараз.
Ми переглядаємо. Якщо хто цікавиться, я поясню, як піти.
Тут будинок сам, поза.
І це на дворі.
Номер жіночий портрет. Це те, що він виглядає, коли ви йдете в неї.
р
І так, коли ви піднімаєте спеціальні сходи і подивитеся на великий об'єктив.
Це стеля в одному з залів.
Що це таке? Я не знаю, але це красиво.
3610Р. 4200Р.
Як сниться спати в такому спальню?
Що таке ...
...
315291
...
Це цікавий птах для скульптури, необхідно курити?
Або щось схоже на це. Що це таке? Як ви знаєте? The Crocodile милий!
І це лише фотографії, які можна побачити тут. Ви відчуваєте себе в іншому світі. Неприємний, але красивий своїми силами.
Натюрморт отримав фотографії. Якщо вас цікавить, я можу додати!
Так, я теж любив чіпмунів!
Джерело:
Що падає на мозок звичайної людини, при відвідуванні цього місця неможливо описати словами, і важко передати за допомогою фото. Ви повинні бачити це!
І все ж, тут є деякі фотографії, зроблені в Музеї сучасного мистецтва Сальвадор Далі. Щось може знадобитися для відвідування цього місця. Я запевняю вас, ви не пошкодуєте!
Які люди думають, що вони уявляли, створюючи це? Художні критики, звичайно, намагаються пояснити щось, але навряд чи хтось зрозуміє все це зараз.
Ми переглядаємо. Якщо хто цікавиться, я поясню, як піти.
Тут будинок сам, поза.
І це на дворі.
Номер жіночий портрет. Це те, що він виглядає, коли ви йдете в неї.
р
І так, коли ви піднімаєте спеціальні сходи і подивитеся на великий об'єктив.
Це стеля в одному з залів.
Що це таке? Я не знаю, але це красиво.
3610Р. 4200Р.
Як сниться спати в такому спальню?
Що таке ...
...
315291
...
Це цікавий птах для скульптури, необхідно курити?
Або щось схоже на це. Що це таке? Як ви знаєте? The Crocodile милий!
І це лише фотографії, які можна побачити тут. Ви відчуваєте себе в іншому світі. Неприємний, але красивий своїми силами.
Натюрморт отримав фотографії. Якщо вас цікавить, я можу додати!
Так, я теж любив чіпмунів!
Джерело: