Європейська Діснейленд

Автор: Є тільки 5 Діснейлендс у світі: два в Америці (в штатах Флориди і Каліфорнія), один в Токіо, один в Гонконгі і останній в передмісті Парижа.
Я підозрю, що ми були тільки в Парижі, оскільки мої друзі хотіли піти в Діснейленд, але це не важливо.
По суті, в понеділок ми їхали рано вранці, що дивовижна на робочому день, ми не встигли навіть потрапити в трафік.
І звісно, як тільки ми вийшли з машини і очолювався до парку розваг, законом тяжіння, погода різко погіршилася і почала дощ.
Коли ми прийшли до входу, ми дивилися, щоб знайти досить велику чергу, де ми провели ще півгодини, в той час ми не знали, що ця черга була найменшою, в якій ми стояв цей день.

1,1 км Погода була знежиренням, надійшла французьке право на коробку, що пропонує кожному за пару євро, щоб купити плащ.

2,2 км Як ви можете побачити, в цю погоду вигляд досить нудний.

3. У Парк розділений на кілька частин, таких як Adventureland.

4. У

5. Індіана Джонса і храм Перли, я думаю, що там була навіть мертва петля. Займав довго, але в принципі він був веселим.

доб. 199

6. Жнівень

7. Про нас Фронтера, природа приймала нас і навіть на сонці.

8. У

9. Навігація

10.

11. На території лише деякі незахищені кількості магазинів з сувенірами.

12. Головний символ Діснейленда - спальний замок краси. Як ви можете побачити, це повністю пішов :

13.00 р. На одній точці була бродіння музики і міні-мадності, парад персонажів на головній вулиці, так як вона вийшла, відбувається кожні два-три години. Особливий смак заходу дає пісні французьким.

14. Прокат автомобілів оголошення?

99346934

15.00 р. А потім прийшов Епік Фейл. Ми вирішили взяти на себе їзду на місцевому залізничному вокзалі. Я не раджу хто-небудь бути в закритому просторі з пучоком італійських дітей, найгірше, щоб зупинити кожну півгодини.

16.00 р. Фантазії, але ми не були там, ця частина парку призначена для дітей.

17.00 р. На першій зупинці ми стрибали і виявилося, що ми знову вийшли на кордоні, було прийнято рішення проїхати на гори Великий грім.

18 років У черги, як правило, нудно, тому було з фотографіями.

19.00 р.

Р

20. Насправді слайд, місцеві жителі з якихось причин дійсно люблять кричати дико і хвиляти руки бездоганно.

21.

22. У чергі для пароплаву нереально великий, тому ми просто фотографували його, не їздили.

46875

23. Будинок з привидами, за відчуттям, черга тут була найбільшою, майже за годину стояв. Але всередині це весело, стелі падають, скелети та предмети.

24.

25. Це те, що я любив, об'ємні голки, смішний спів, але як це було зроблено, я не розумію.

26. Тоді ми пішли на обід і розбити, дівчата пішли купити сувеніри, і я і друг відправився в «Космічна гірська місія 2» - абсолютно божевільний атракціон, це найпопулярніший в Діснейленд Парижі. Це була перша поїздка, і вона була остання. Підсумок низу простий, ви потрапляєте в тролейбус, помістіть тролей на куті 32 градусів і катапульовані в простір при прискорення близько 14 метрів на секунду, все з звуком і димом спеціальних ефектів. На момент початку людина відчуває перевантаження до 1,5G протягом декількох секунд, після чого в повній темряві з рідкісними спалахами ви чати назад і вперед при великій швидкості в всіх можливих напрямках, досить швидко ми виявили, що найхолодніший чаттер в останні місця, але в першу чергу найгірший, але проблематично отримати там. Це те, що будівля атракціону виглядає так, насправді в роті гармати і є стартова лінія, в кінці якої ви різко знизите.

р.

Щоб підвести підсумки, місце в принципі відмінне, але величезні натовпи людей і довгої черги зіпсують всю висоту трохи, погода також не вдалося. В цілому, щоб боротися з чергами, система Fast Pass повинна, ви приймаєте квиток і ви сказали вікно часу, в якому ви приїжджаєте і можете пройти без черг, але на практиці, в потрібний час ви познайомитеся з тим же натовпом списків очікування, і вам також потрібно стояти ще півгодини, радий, що вона рухається двічі як швидко, як основний. Парк обов'язково варто відвідати, але краще виділити пару днів до нього, за добу важко відвідати всюди і проїхати все. Ми відчували, як ми були кращими на третині поїздок. Також на території парку Walt Disney Studios (з 2002 р.) і Дісней-Сіл, але ми не встигли відвідати їх.

Джерело: photo-discovery.livejournal.com