Останнє покриття Elephant Andaman Islands, Індія

Плавні слони, як шістдесятрічна Ражан, які використовуються для загального використання в Андаманських островах, на південь від Індії, але сьогодні цей гігантський слон вагою п'ять тонн, є останнім його роду.

р.

1,1 км Тепер він був замінений мотоботами, і Ражан більше не повинен випускати багато миль, які відокремлюють острови один від одного.

2. Ражан ще купує протягом 10 хвилин двічі на день під наглядом його вершника, який називається махутом. Він охоплює 500 дворів в той час, а потім повертає на берег.

3. У Тепер Ражан рясний і плаває чисто для задоволення.

619452

4. Бразильський фотограф Daniel Botelho, тридцять, подорожував на Андраманські острови, розташований в Індіанському океані, після слухових історій місцевого плавання з слонами.

5. Умань "Я майже загинув під час фотографування", - каже він. Сильна хвиля позбавила мене з моєї спрямованості, застрягала в піску внизу. й

6. Жнівень «Примітно, слон я фотографував мене не подрібнити. А ще, незважаючи на досвід, я можу сказати, що це були деякі з найзабутніших моментів життя.

7. Про нас Даниїл ніколи не втомився від захоплення Ражана, останнього свого роду.

8. У «У місцевих місцях використовуються слони для роботи набагато таким же чином, ми використовуємо коні, – розповідає Данило. «Коли ви повинні будувати щось на іншому острові, наприклад, вони роблять слони плавати з острова до острова. й

9. Навігація «Особливості постійно навчалися магутасом. Але зараз, в останнє десятиліття, це ремесла поступово захоплюється, бо ніхто не вважає його економічно вигідно.

10. «Це останній слон, який може зануритися. Символізує вимирання давніх традицій. й

Джерело: daypic.livejournal.com