З Москви до Москви поїздом

Сьогодні ми поїдемо до Москви поїздом? Маршрут з вул. Ржевська (на площі Риги) до вул. Москвуе (це Царицький район). Фотографії були взяті в екстремальних умовах, іноді через брудне вікно, тому неможливості зображення неможливе, але зміст.
Дуже цікаво, що все це не так далеко від центру Москви (тренер проходить над третім кільцем, а в районі вулиці Мала Каланчевська тісно прилягає до садового кільця). З деяких станцій він близько до модного кінного клубу з золотистими сечовипусканнями. Коротко про те, що Москва є містом контрастів, і тут не-му-чух-чух вражаючий контраст.

11 фото © lavr

р.

Куди є паркани або гаражі, графіті всюди.

Ніщо спеціальне, просто вид на три тренувальних тамбурів.

Кеміри Load-Out Seashells.

р.

На доріжку висить багато бумів. Це пов'язано з віддаленістю від ненадійних непристойних поліцейських і безпосередній близькості від сміття. Ці хлопці іноді сплять в непристойних автомобілях.

Минулого року на стінах з’явилася медіа-силентна мачинистка, і на стінах були сліди цих соціальних заготовок. До речі, в деяких місцях можна спостерігати більш зрозумілі написи, такі як «Мачиніст, протест!»

65845664

Я проїхав цей маршрут багато разів, і я можу сказати з абсолютною впевненістю, що є людина, що живе в цьому отворі.

Площа трьох станцій дуже красива.

Повністю покинутий і порожній будинок. Я хотів би приїхати Газманов на дах так, щоб він sang його головна московська пісня звідти !!!

20501

турбулентне політичне життя.

Ніщо цікавіше, ніж промені собаки і рафіті.

Джерело: