590
Дал имечко ... (24 фото)
Всім запам'ятовує радіомовлення від Radio Day і список явних тварин. Виявилося, що реальні види їх імен не гірше! І іноді вони виглядають...
1,1 км Шрим Ведмідь креветки
У Далекому Сході відомо всім, але на жаль, тут не користується. Як виглядає Шримс (Я не знаю, що це таке, але вона повинна виглядати так) перехрещений ведмедем.
2. китайська
Я думав, що це риба і я був правим. Є риба. Істина - це те, що вона в ній...
3. його щік
Ще одна риба... Але це не про щоки... подивіться на очі!
(4) Макрурус
Багато хто з вас може почути, але ніхто не має. Познайомлюся! Макарони. Він хвіст. Я кажу, і дозвольте їм знати, тут це:
5) смуга краба
Aha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha
6) кращий друг comrade з над ... Волохата краба!
Я навіть не збираюся грати його більше.
р.
(7) Кукумарія
Виходить, щоб бути морським огірком... Хоча я думав морський огірок був трепан. Це виглядає так:
р.
А потім є японська кухня.
(8) кобикул
Є такий звір... Але наука не знає нічого про нього. Ані Google, ні Vicki не може дати мені блиск. Але десь я все ще захопив, що це з тієї ж шкіри... це також хлам.
(9) пазули
Я відчув своє життя з назвою... але є щось підходить для...
(10) Пінагоре
Це рибка.
11) звичайного, відомого свінгера
Я ніколи не бачив її до, тому я пішов, щоб подивитися її. Я знайшов її прямо. Ось:
коричневий (12)
Цей здобич загинув мене... це squirrel-pecker миша!
13) Є невеликий сад Sonya.
Це його.
14) Колонка.
16) КОМІКА
Plea... тримати мене... Я відчуваю себе погано...
(17) Кинкжуу
18) Моуфлон
Він овець ... просто овець!
КСНУМКС) КСНУМКС-лан
Вона отримала все, написане на обличчі.
20) Віскаша
Не годувати котів з Wiskas ... це ебать це буде. Не зрозуміло, що це і те, що воно з'їсти!
21) ХАРПИ
Або ж, harpy eagle.
22) Вампір
Ось трохи даних. З'ясуйте, що тут не тільки відомий кажан "Вампір" кровозмішувати тут:
Але не менш небезпечний його брат кальмар! The vampire squid ... hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Ось так:
23) Хутрі нагота
Так що вам подобається, подкаст-рекрутер ... до
І закуска.
24) Широкий солодкийфут
Хто прочитав його без помилок на першій спробі? До речі, я знаю, що не зацікавлюся тим, що це виглядає більше, але це виглядає так:
Джерело:
1,1 км Шрим Ведмідь креветки
У Далекому Сході відомо всім, але на жаль, тут не користується. Як виглядає Шримс (Я не знаю, що це таке, але вона повинна виглядати так) перехрещений ведмедем.
2. китайська
Я думав, що це риба і я був правим. Є риба. Істина - це те, що вона в ній...
3. його щік
Ще одна риба... Але це не про щоки... подивіться на очі!
(4) Макрурус
Багато хто з вас може почути, але ніхто не має. Познайомлюся! Макарони. Він хвіст. Я кажу, і дозвольте їм знати, тут це:
5) смуга краба
Aha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha
6) кращий друг comrade з над ... Волохата краба!
Я навіть не збираюся грати його більше.
р.
(7) Кукумарія
Виходить, щоб бути морським огірком... Хоча я думав морський огірок був трепан. Це виглядає так:
р.
А потім є японська кухня.
(8) кобикул
Є такий звір... Але наука не знає нічого про нього. Ані Google, ні Vicki не може дати мені блиск. Але десь я все ще захопив, що це з тієї ж шкіри... це також хлам.
(9) пазули
Я відчув своє життя з назвою... але є щось підходить для...
(10) Пінагоре
Це рибка.
11) звичайного, відомого свінгера
Я ніколи не бачив її до, тому я пішов, щоб подивитися її. Я знайшов її прямо. Ось:
коричневий (12)
Цей здобич загинув мене... це squirrel-pecker миша!
13) Є невеликий сад Sonya.
Це його.
14) Колонка.
16) КОМІКА
Plea... тримати мене... Я відчуваю себе погано...
(17) Кинкжуу
18) Моуфлон
Він овець ... просто овець!
КСНУМКС) КСНУМКС-лан
Вона отримала все, написане на обличчі.
20) Віскаша
Не годувати котів з Wiskas ... це ебать це буде. Не зрозуміло, що це і те, що воно з'їсти!
21) ХАРПИ
Або ж, harpy eagle.
22) Вампір
Ось трохи даних. З'ясуйте, що тут не тільки відомий кажан "Вампір" кровозмішувати тут:
Але не менш небезпечний його брат кальмар! The vampire squid ... hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Ось так:
23) Хутрі нагота
Так що вам подобається, подкаст-рекрутер ... до
І закуска.
24) Широкий солодкийфут
Хто прочитав його без помилок на першій спробі? До речі, я знаю, що не зацікавлюся тим, що це виглядає більше, але це виглядає так:
Джерело: