Гора порятунку в степу

7-річні будівлі та фарбування гірських походів в каліфорнійській пустелі за останні два десятиліття. Його незвичайно яскраве створення визнано одним з найбільш видатних творів мистецтва у відкритому повітрі. І сказав митець, щоб несвідомо розірвав себе у своєму мозку.
8 pic через мембрану ір

Леонард лицар народився 2 листопада 1931 року на фермі в Вермонті, практично на кордоні США та Канади. Він виріс у великій сім'ї, з п'ятьма братами і сестрами. Після закінчення від десятирічної школи Лицар пішов на роботу і ремонту автомобілів до тих пір, поки він був прокладено в армію і відправлений до Кореї.

Леонард повернувся у сержант. За відсутності вибору він почав жити в машині, їздити по США, збираючи приурочну працю. На що сталося поруч, старик каже:

У 1967 році, коли я був близько 35 років, я не люблю Бога. Але один день я почав говорити, Ісус, я грішник. Ввійти в серце. Я не знаю чому, але я сказав, що це десять разів. І сльози заповнюють очі. й

Повернувшись до євангельського викладання, лицар вирішив поділитися своїми релігійними почуттями зі світом. До цього кінця Леонард, який не мав досвіду, протягом п'яти років від листів (!) побудував висоту повітряної кулі близько 90 метрів.

Пиріг збирався заповнювати повітряну куля гарячим повітрям, написати «Дуже любов» на ній, і запустив її вище землі, щоб кожен міг бачити повідомлення.

Але нічого не сталося з повітряною кулею, вона не літала, і лицар знайшов себе з палицею обертового полотна в степу біля міста Ніланд, Каліфорнія. «Ця повітряна куля була обертається прямо тут поруч з мене, і я радий, що це сталося, тому що тоді я поставив напис «Год любові» на цій горі», – пояснює аматорський художник.

704561

У 1985 р. розпочалася створення гори Заплави, прикритих біблійними котируваннями та релігійними вихованцями, лицар почався в 1985 р. і продовжується в цей день.

Він, звичайно, скористався особливостями ландшафту, але постійно оздоблює гору, використовуючи неочищені цегли для цього. Основний матеріал, звичайно, фарба. Скільки було витрачено, автор не має ідеї. Ті, хто спробував розраховувати, кажуть близько 500-600 тис. л.

Але лицар не має проблем з фарбою, особливо з Лррі Юст спочатку фотографував гору в 1994 році, а зображення зроблені заголовками. Щодня, 50 до 100 осіб з усіх континентів приходять на гору заспокійливості і доводять стільки фарб, скільки вони можуть посміхатися. Стара фарба дається безкоштовно в Лицар і місцевих виробників фарб.

Багато людей хочуть зробити скромний внесок у різнобарвний чудовий аромат, який будь-який мультфільм Дісней заздрить. Гора висока з триповерховим будиночком, прикрашеним водоспадами, веселкою і квітами. Покриває площу зіставленим футбольним полем.

115989

Лицар отримує більше фарби, ніж він може використовуватися. А деякі відвідувачі зрозуміли, що невелика пожертва готівки була непоганим способом подякувати художника.

Але це не завжди так безхмарно. Сонячна влада організувала автобусні тури в гору Сальвація і розглянула гору майже головною визначною пам'яткою.

А ось кілька років тому, вони назвали його «осонячним кошмаром» через фарбу. В той час, як, здається, гора буде демонтована і прийнята вантажівкою до ядерного сміття в Невада.

«Зайшов з п’яти або шістьма пікапами з експертами, що надходять до гори», — згадує Леонард. Вони зробили дванадцять отворів у горі і, навіть не проаналізувавши зразки грунту, видали вирок про «небезпеку» ділянки. На жаль, прес почав писати про «небезпечну нічну гаму», про те, що мене забруднюють навколишнє середовище, про «і час, щоб зупинити цей чоловік», і так далі.

Але митець не відданий, не дивно, що ім'я Лицар перекладається як «кніч». Починав власні дослідження, приймаючи зразки грунту з тих же 12 ями і приймаючи їх на лабораторію в Сан-Дієго. Лабораторія нічого небезпечного в зразках, а органи змушені змінити небезпечність до занурення.

У 2000 році лицар отримав офіційне визнання – він помітив Народне товариство мистецтв Америки, що встановив наліт на гору заспокійливості, викликав гору Сальвація «у популярному місці гідності збереження. й

З початку будівництва гори Леонард і його кішка живуть з кам’яного каменю в старому ванілі. Він виглядає молодшим, ніж років тому, що він зберіг енергію молодого чоловіка і ентузіазм хлопчика.

Всі туристи перед тим, як їхати, Лицар розподіляє листівки з зображенням гора Сальвація (понад 100 тис.), у відповідь отримує такі листи. Незважаючи на свій вік, він продовжує фарбувати і будувати:

«Я хотів би залишитися тут, тут багато фарбувати. Я помітив, що де я пофарбував додатковий, він був більш сонячним. Я досить кладаю ще десять шарів фарби поверх неї, тому тут залишиться ще один сорок років.

Джерело: http://