батько дитини

Англійська фотограф Едмунд Кларк захопив молодих батьків з їхніми молодими дітьми та попросив їх поділитися своїм батьківським досвідом. фотографії були пізніше відображані на лондонському Пікаділлі.

Арбі (18) і Алісія (6 тижнів)

Моя батько - сердитися п'яниця. Ви не можете дозволити Alicia пропустити стільки в житті, як я пропущений. Я хочу влаштувати своє майбутнє, щоб зробити її гордістю, а не патологічний п'яний.

р.

Рікард (19) і Сейріс (1)
Відсутня різниця між татом. батько піклується про дитину. Він говорить про свою дитину, дає поради, пояснює йому, що він повинен бачити світ. Я хочу бути батьком. Бо мій тато був просто тато.

Райан (17) і Кайтлін (3 місяці)
Молоді батьки потребують більшої підтримки. Я був проігнорований в курсах для майбутніх мам і дадів, щоб відчувати себе як другий клас батька. Навіть магазин під назвою Mothercare. Де догляд за батьками?

Девід (18) і Метью (8 місяців)
Я відповідальний за мій подруга і син 24 години на добу. Ми повинні тримати роботу, щоб він був повністю і три ми можемо жити. Відтепер все, що я торкаю його. Я завжди бути батьком.

Кірен (19 років) і Хлое (7 місяців)
Коли Хлое посміхається або сміється, це вірна взаємна любов, і я знаю, що я допоміг принести цю істоту в світ. Зараз у мене є Chloe і її мати. Я не хочу більше.

Sean (16) і Mason (2 місяці)
Я хочу бути з Масоном все моє життя. Не кричущий або надмірний холодильник. Ми будемо найкращими друзями, які можуть говорити про все і не секрети один від одного. Я скажу йому не бути молодим батьком, як мені.

Натюрморт (17) і Chloe (11 місяців)
Коли я знаходився, це було дуже важко. Я загубив дівчину, і мій батько втратив батько. Якщо вони відчували свою сім'ю, коли ви так молодий, це покарання, найгірше покарання.

Джерело: esquire.ru