індіанці на метро! Про нас

Сьогодні після роботи з маршрутного таксі біля станції метро "Victory Park" (Grad-Na-Neva) чули деякі незвичайні звуки. Санг флейти. Все буде добре, ви можете часто почути це в переходах, але з яких причин люди переповнилися навколо. Природно, я пішов, щоб побачити (ви повинні дивитися). І я бачив це:

Право на площі біля метро, розміщення динаміків з підсилювачем, грали три ... індіанки. Майже реальні індійці: в червоному пончо, з різними сортами національних брелоків і в китайських джинсах Зіграно на деревному вітрі: флейти різних і знайомих пристроїв з труб (фото показує, як їх називають - не знаю). Celine Dion від Титанічного саундтрека (Моє серце буде на) Все звучить незвичайно і чудово!

Коли Діон закінчився, з'явилася пісня з Римо і Джульєта, потім щось інше, потім більше. Я дуже сподобалося: незвичайний, несподіваний, захоплюючий!

Так, джентльмен ви можете виїхати з мікроавтобуса в рідному місті на дуже звичайний понеділок і знайти себе на Дикому заході!

Нижче наведено 6 фото (від мобільних) та два відео.

02 мар

03 мар

04 мар

Тоді він виявив, що один, сам не стильний індійський (в джинсах і футболці), дивний, припинив гру і щось красти в своїй індійській продигії.

Прискорювачі виявилися не індіанці, а найрізноманітнішими ситцями з їх допомогою. Про те, що люди спробували запитати. Я вирішив тримати, теж. В результаті є один CD на руці. (Чому цікаво, що я можу у вільний час роб і пост, писати у людини)

Джерело: