Спеціальна в'язниця S-21

Tuol Svai Prey Lyceum, aka Tuol Sleng, aka S-21 Спеціальна в'язниця, де кожен відвідує Phnom Penh повинен відвідати, незважаючи на те, що це місце найменше, як парк розваг.

28 creepy фотографії через

У 1975 р. коротко після перемоги Хмер Роуг вибрав колишнього ліцею Туоля Свай Prey як місце для особливої смоли в'язниці (і було багато місць в порожньому Пномпені в той час) і почав перебудувати його для цього конкретного використання - об'єднав територію з барбекю дроту, перетворили класні кімнати для клітин і катування клітин, адаптовані гімнастичні оболонки для допиту з наркоманією. Розраховано, що близько 17000 осіб (в тому числі 11 іноземців) пройшли через в’язницю протягом трьох років, хоча будівлі ніколи не вміщалися понад півтора тис. осіб одночасно. Середній термін в’язниці був близько 2-3 місяців; ті, хто не загинув на місці, були відправлені, щоб бути виконані в Чуен Ек, місце тепер відомий як "Філінг смерті". Тільки 12 в'язнів відомо, що через Туол Слинг і пережили.

Унікальність Туол Сленг полягає в тому, що це практично єдиний музей комуністичних злочинів такого роду; всі інші держави, в яких комуністичне замовлення було створено або через тривалий період пом'якшення моральних прав, які давали, серед інших речей, досить часу знищити такі «інвестиційні центри», або все ж підтримувати комуністичну систему. Поповнення В’єтнамські війська вийшли в місто, вони знайшли кілька загиблих і помирають в’язниці. Праска - це те, що в'єтнамський, який зробив світову обізнаність про злочини Хмер Роуг були повними скелетами, але в'єтнамські Туол Slengs навряд чи коли-небудь стають громадськими з причини, що я згадував.
У будь-якому випадку, SRV мав життєздатний інтерес до демонстрації жорстокості режиму Полопоту і опублікував його у найширшому варіанті, що провокує світ, що в’єтнамська окупація Кампучі була актом екстремальної потреби і практично врятувала країну від самозахисту. Який, і великий, був вірним. Таким чином, нинішній музей є спільним подразненням в’єтнамських комуністичних та тих «Хмер Роуг», які змінилися сторони конфлікту в часі і згодом стали правильна еліта Народної Республіки Кампучя.

У цій будівлі (корпус А) були катування камери.

Ось на в'їзді є напис на трьох мовах, що розповідає про суть чого всередині.

3610Р. 4200Р.

Написання про жертви як «паасанти, працівники, техніки, інженери, лікарі, викладачі, учні, монахи, полопоту,» солдати всіх юрисдикцій, Камбоджанська дипломатична корпа, іноземці тощо» У тюрмі та відвідані представники всіх цих категорій, але основні та основні «контингентні» Туол Сленг були тільки «польпотійні кадри» – тобто ті Хмер Роуг, які підозрювали про запобіжність, дислойність та ін. Прибирання власної машини пішла на повну потужність відразу після перемоги.

За даними цього напису, у дворі ліцею поховані органи останніх 14 осіб загиблих охоронців перед флісом, органи яких не знімалися. Серед померлих була одна жінка.

Це могили.

Що таке типова катування, одна з тих, в яких були виявлені органи ув’язнених.

р.

На стіні є фотографія камери у вигляді, в якій він був спійманий в'єтнамськими військовими кореспондентами.

Правила поведінки в тюрмі кладуть на окрему підставку і варто перевести їх повністю.

Безпечні правила поведінки
1,1 км Ви повинні відповісти на мої питання відповідно - не спідниця їх.
2,2 км Не намагайтеся приховати факти, зробивши виписки. Заборонено мені сперечатися.
3. У Не намагайтеся бути фольгою, тут ви є хлопчик, який венчурився до перебігу революції.
4. У Ви повинні відповісти на мої питання безпосередньо без того, щоб мислити час.
5. Умань Повідомляйте мене ні своїх пророків, ні суть революції.
6. Жнівень Ви абсолютно заборонені розтирати під час отримання ударів або електричних ударів.
7. Про нас Нема нічого, сідайте і чекайте мої замовлення. Якщо немає замовлень, тримайте спокійно. Коли я хочу зробити щось, ви повинні це негайно і без протесту.
8. У Не ввійдіть до обговорення про Kampuchea Crom (Mekong Delta, яка пройшла з Камбоджа до В'єтнаму в 18 столітті). Втрата цих земель є заспокійливим місцем для Хмер, щоб приховати свої секрети або зради
9. Навігація Якщо ви не стежите за вищезазначеними правилами, ви отримаєте багато електричних ударів.
10. Якщо ви не заперечуєте будь-яку з моїх правил, ви отримаєте десять ударів або п'ять електричних розрядів.

Ще один мертвий в'язниця, Туол Сленг

У стійку перетворилася гімнастична барна стійка, поруч були великі банки, які були заповнені каналізацією. Несвідомий потерпілий був видалений з стійки і занурений головою в цій джузі, щоб принести до життя. (це і інші малюнки були зроблені одним з 12 вижилих в'язнів)

І це знаменитий фотоархів Туоля Sleng. Ніна людей на фото збереглася. Повідомляємо, що багато дітей і підлітків обох сексів знаходяться у фотографіях, адже Хмер Роуг набрав дітей з десятирічного віку. Революція Кампуш була буквально позбавлена своїх дітей.

14.

Р

Ноги для в'язнів загальної комірки. Так, сидячи або лежачи на підлозі в рядах, вони витрачали більшу частину свого часу.

Автобуси комрадського полону. Тепер в клітку.

Корпус C. Перший поверх – цегляна ложка. Друга деревина. Третій загальний. Барбований дріт запобігає спробам самогубства

Одномісні цегляні камери першого поверху

19.00 р.

Р

Галерея другого поверху

Одномісний поверх

22.

В кінці я подарую кілька малюнків вижили з зображеннями катування, що використовуються в Туол Сленг, а також фотографії катування зброї, дуже просто. Нагадуємо, що основна частина охоронців та виконавців у Туоль-Сланг були підлітки до 18 років.

24.

25.

26.

27.

Фотографії говорять самі.

Все!

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное