Стародавній музичний інструмент

Текст + 16 фотографії
Варган і магічні практики Катанди
Варган (від латинського органу, грецький органон - інструмент; музичний інструмент), самоз'єднання язичницьких музичних інструментів. Це пластина з дерева, кістки або металевої дуги з язиком посередині. Коли грає, варган натискається на зуби або затискається ними; мова закріплюється пальцями, ниткою або паличкою. У роті служить знімний резонатор; зміна форми і обсягу порожнини рота, виділити перетонні тони, необхідні для виконання мелодія. Вишуканий звук і невеликий кварцовий діапазон Варгана обмежують його репертуар для коротких танцювальних мелодій, традиційних грає і мелодії. Варган є загальним серед багатьох людей Центральної та Південно-Східної Азії та Океанії (платно), а також в Європі, Центральній Азії та Африці (арк-подібної форми); він живе під різними національними іменами. В кінці 18 - на початку 19 ст. У Європі популярний варган - аура. (найбільша радянська енциклопедія)
Але це пусте - речі тональні, від розуму. Відсоток історії, коли, як частина націоналізації Сталіна, Сибірські шамани запрошували для відтворення діамантів на аматорських концертах. Але це ще одна історія. Повернутися до наших варганів.
На додаток до музичного інструмента (який, на мій погляд, варган взагалі не стоїть), варган є, без сумніву, стільки об'єкт живлення як тамурен. Це те, що веде мене до таких висновків.
По-перше, варган звучить в двох голосах: один чує слухача, інший - тільки граючи. Справа в тому, що, як вже згадується в смарт-книжці, інструмент зберігається натискається на зуби, а звук для гравця передається не тільки через повітря, але і в основному через кістки. Це створює неймовірно потужні вібраційні локони по всьому тілу.
По-друге, за рахунок таких коливань, увага сама практично повністю переходить до тіла і внутрішнього діалогу припиняється. Це один з кращих (якщо не найкращий) способів я знаю, щоб зупинитися.
По-третє, немає нотації, тони, фрески та інших поличок, на які б не було байдужим малювати музику. Єдине, що впливає на звук, отримане, є частотою і міцністю шпильок і формою і розміром рота. Для того, щоб знайти базові методики (оцінка "іур" - дійсно їх нескінченний номер) вам не потрібно більше трьох годин. Тексти пісень, а це означає: Потім щось неймовірне трапляється, що я повинен розглядатися як спонтанно знайдені (і одночасно 3,000 років відомо) практика. Це сталося так. Після перших двох-трьох годин знайомство з інструментом я сидів більш комфортним, захопивши нове, розслаблене і почав скуштувати натхненно. Після перших п'яти хвилин ВД занурився німим, якби він не був там, а увагу зрушився до тіла. Я зізнаю, що я був дещо життєздатним (навіть, раптом!), і край мого очі почав відбивати: що буде відбуватися? Це дуже дивно, що ми звикли до того, що «ми контролюємо наш організм», і тут виходить саме протилежне – тіло отримує всю силу. І я не знаю, де він приходить, але тіло починає грати варган! У мене була думка про те, що вона дивилася на феномені, але музика була настільки приємною (не божественно красивою, але дуже приємною), що думка звернулася, не здатна витримати самотність.
І четвертий, без варгана є інструментом. Це, звичайно, інструмент, але не музичний, але інструмент для подорожування між світами. Це як міжмірний велосипед. «Ви» – це те, що саме в вищевказаному стані «Ви» з «боді» – це зміни пріоритетів. Але це не означає, що ви не знаходитесь тут. Привіт: тіло з вами! У цьому глибоко зміненому стані свідомості є також «ви.» Втрата жорсткості і неоднозначності, але не усвідомлення. Крім того, в такому стані контакт і розуміння тіла і свідомості набагато більш тонкі і чутливі. Результатом є наступне зображення: варган є автомобіль, тіло є водієм таксі, і ви є пасажиром.
- Ікстлан! І поспішайте! ;-
Андрій Витяг
укр
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8 Відео
Сеймба.org.ua - малюнок

Війни світу

Російська

Якут

Гуцуль Драм

Словак Дрампла

Токінський Алтай кома

Москва Ерошев