П'ять найнебезпечніших треків світу

Є дороги, які є неприпустимими, небезпечні... Але ті, що ви побачите нижче, крім автолюбителів, я особисто не буду брати. Шукайте себе. П'ять найнебезпечніших треків світу.

1,1 км Yungas Road - найнебезпечніша дорога світу. Розташований в Болівіїнському Анді, в 70 км від La Paz до Coroico, доріжок 3,600 метрів вниз і вітер на 800-метровій точності. За статистикою, нещасні випадки відбуваються кожні два тижні за цим маршрутом. 100-200 людей гинуть рік. У 1995 році міжамериканським банком розвитку імені Ла Паз-до-Коройко «найбезпечніша дорога світу». й

10 фото найнебезпечніших доріг у світі, ©, blog, tr, ©, ©

до 2

р.

до 3

до 4

до 5

до 6

до 7

до 8

до 9

до 1 2 3 4 5+

до 10

далі

2. Тунель Гуолян в Тайхані, Китай.
Стіни тунелю періодично вузькі і розширюються, крім того, уздовж способу в тунелі налічується понад 30 «вік» різних розмірів і форм. Деякі вікна круглі, деякі площі. Драйвери не радять дивитись, тому що вид є тероризмом. Якщо ви подивитеся на одну з вікон тунелю, можна побачити дерева, які здавалося б, повісити на абіс.

6 зображень китайського тунелю.

до 1

до 2

р.

до 3

до 4

р.

до 5

до 6

3. У Найнебезпечніший Туристичний похідний лоток (Китай)
Ми повинні думати про те, що тільки сміливий туристичний маршрут може подолати цей шлях. Я хотів би піти, хоча. Для краси неймовірна!

6 зображень мосту.

до 1

до 2

р.

до 3

до 4

до 5

до 6

4. У Як за цей перелік без наших доріг.
Ось російська Сибірська дорога до Якутського.
Зверніть увагу, що офіційне шосе федерального уряду в Якутську, однак, єдиний спосіб дістатися до Якутська. Під час дощів глиняна дорога вирощена так, щоб трактори застряглися, нехай тільки пасажирські автомобілі.

7 зображень нашої дороги.

до 1

до 2

до 3

р.

до 4

79064, Україна

до 5

до 6

до 7

І нарешті...
5. Умань Тароко Горджа Дорога в Тайвані.
Ще одна дорога з тунелями, що прокочуються в скеля гори.

6 зображень.

до 1

р.

до 2

до 3

р.

до 4

до 5

до 6

Найновіші

Джерело: