The Asylum Pictures представляє

Багато (або, можливо, не) нас чули про корінь зла американської кіноіндустрії: Асилюм. Компанія славиться тим, що шляхом виходу високопрофільних голлівудських фільмів, вона зі швидкістю блискавки випускає плівку практично ідентичною назвою, схожими плакатами ... добре, ви також можете мовчати про ділянку - майже один в одному, тільки з ухилом до 80-х сильних фільмів. Американський прес також дала ці фільми свою назву - "mockbusters" (важко перевести, але давайте називати його gagnobusters).
Я пропоную вам ознайомитися з деякими з них (особа звичайного - Бог заборонений таким г ... подивіться):

Наприклад, їх фільм «Монстер» – мабуть, автор плаката надихнула Д-Вар (при створенні плакатів і чохлів), ім’я з російської анналяції «Монстр» і сама ділянка – одна в одному Cloverfield (Монстр).

Я не буду лежати – аналіз цього конкретного фільму взявся з одного форуму. Якщо це стає популярним, я продовжую працювати з ним.

Перша частина з форуму

177365

Другий

Три.

Додано до [mergetime]1242270656[/mergetime]
Я кажу прямо не те, що я занадто зв'язився, щоб перенести все в кодах bb, оскільки це повинно просто відображати гальки через довжину імені файлу. І це було дуже лази, щоб різати.

А також список гонавтобусів компанії!

Джерело: