641
Безсмертні перли великого Ф. Раневської!
1). Фаіна Раневська
27 серпня 1896 – 20 червня 1984
Його ім'я Фельдман. Народився в Таганро. Закінчив приватні театральні школи. З 1915 р. – актриса театрів Московської області, Крим, Ростов-на-Дону, Баку, Архангельську, Смоленську та інших міст, з 1931 р. – актриса камерного театру, 1935–1939 – Центрального театру Червоної армії, у 1943–1949 рр. – Драма Театр (нині театр Маяковського), в 1949-1955 рр. та з 1963 р. – Академічного театру ім. М. Моссовета, в 1955–1963 рр. – Московський театр ім. Пушкіна.
Лауреат Державних премій СРСР:
1949, 1951, за театральну роботу;
1951, за її роль як Frau Wurst в Вони мати материк.
Народний артист СРСР (1961).
Редакційна колегія англійської енциклопедії «Хто хто» («Хто хто») увійшла в ТОП десять найвизначніших акторів ХХ століття (1992 р.).
2).
Коли Сістина Мадонна була привезена до Москви, всі пішли побачити її. Фаіна Георгіївна почула розмову між двома посадовими особами від Міністерства культури. Одне заявляло, що живопис не вразив його. Раневська спостерігається:
Ця леді, для багатьох століть, дав такі люди враження, що вона тепер мав право вибрати, хто вона повинна вразити і хто вона не повинна.
С ***
Бог зробив жінок красивими, щоб люди могли любити їх, і приступити, щоб вони могли любити чоловіків.
С ***
Цей ас називається іграшка ас.
С ***
Які жінки ви думаєте, швидше за все, бути брюнетка або блондинка? « » » » » » » » » » » » » » »
Він не відповідав, "Грай!"
С ***
Жінки, звичайно, смартнери. Ви коли-небудь чули про жінку, яка втратила голову тільки тому, що людина має красиві ноги?
С ***
Тиск краси може триматися нічого! (Погляд на отвір в спідниці)
С ***
Критики є Amazons у менопаузи.
С ***
Коли болить ноги стрибка, вона стрибає вниз.
р.
3).
Здоров'я.
Коли запитав: «Як ви хворіли, Фаіна Георгіївна?» вона зазвичай відповіла, «Ні, я так само виглядав. й
С ***
Що робити? Попереднє здоров'я.
С ***
Я відчуваю себе добре, але я відчуваю себе погано.
С ***
Здоров'я, коли у вас є біль в будь-який день.
С ***
Якщо пацієнт дійсно хоче жити, лікарі неспроможні.
С ***
Склероз не можна вилікувати, але його можна забути.
4).
Старий вік.
Старий вік, коли це не погані мрії, які турбує вас, але погана реальність.
С ***
Я люблю старий пальмовий дерево на вокзалі поїзда - ніхто не потребує мене, і відкинути його доріжок.
С ***
Старий вік просто свиней. Я думаю, що Бог не вірний, щоб дати нам жити до старого віку.
С ***
Якщо ви восьмий, коли ви захоплюєте гарну музику, поезії, живопису, і ви повинні піти, ви не мали нічого, але тільки починаєте жити!
С ***
Мій Бог, Я ніколи не чую нічний спів.
С ***
Думки мальуються на початку життя, тому життя приїжджає до кінця.
С ***
Коли я загинув, захоплюю мене і напишіть на пам'ятник, «Дивід знежирення». й
С ***
Вікування є нудним, але це єдиний спосіб життя довго.
С ***
Старий вік - це час, коли свічки на день народження торт вартість більше, ніж сам торт, а половина сечі йде на тести.
5).
Робота
З'їжджав гроші, і шум залишився. (Про свою роботу)
С ***
Поганий фільм схожий на вічність.
С ***
Коли я не даю роль, я відчуваю себе піаністом, який у неї руки зрізав.
С ***
Я негайний Станіславський.
С ***
Я покраїнска актриса. Девер я служив! Тільки в місті Веж'янськ не служив. й
С ***
З мого таланту я чекав як москіт.
С ***
Я жив з великою кількістю театрів, але я ніколи не дуже сподобалося.
С ***
Це четвертий раз я бачив цей фільм і я повинен сказати вам, що сьогодні актори грають, як ніколи раніше!
С ***
Успіх – єдиний непристойний гріх, що стосується коханої людини.
С ***
Незамінні актори.
С ***
Ми навчаємо одноклітинних слів, великих думок, грати після цього Островського!
С ***
Я отримую літери: "Дякую мені стати актором." Я кажу, "Год допоможе."
С ***
Перпетум до собаки. (Про директор Ю. Завадського)
С ***
Померти фентезі. (Про директор Ю. Завадського)
С ***
П'є-Пе в трамвайці все, що він робиться в мистецтві.
С ***
Я не приймаю слово "сплей". Ви можете грати в карти, гонки, чекери. Ви повинні жити на сцені.
С ***
Перли, які я буду носити в першому акті, повинні бути реальними, настроєна молода актриса вимагає.
Все буде реальним, Раневська зачаровує її. Перлини в першому акті і отруї в останні роки.
6).
Про мене і життя.
Я купила в туалеті метелика все моє життя.
С ***
Я соціальний психопат. Комсомол з оаром. Ви можете відчути себе на метро. Це мене стоячи там, півзакінчення, в ванну шапку і латуні трусики, в яких всі Жовтень, як правило, піднятися. Я працюю в метро як скульптура. Я був полірований так багато лап, які навіть великі простанови Ніни могли заздрити мене.
С ***
Супутник слави є самотністю.
С ***
Ви повинні жити таким чином, що ви пам'ятаєте і бастарі.
С ***
Я був розумним, щоб жити життя.
С ***
Хто знає свою самотність? Пошкоджено його, що талант, який зробив мене неправдивим. Але аудиторія дійсно роблять, нехай вони? Що це таке? Чому так важко в театрі? Анстрами в кіно теж.
С ***
У Москві ви можете виходити, як Бог буде, і ніхто не приділить увагу. В Одесі, мої бавовняні сукні викликають настій - це обговорення в перукарні, стоматологічних клініках, трамваях, приватних будинках. Кожна сумна варію мого монстроуса, бо ніхто не вірить у бідність.
С ***
Самотність як умова не лікується.
С ***
Приготований дев'ятнадцятий століття, поганий виховання: Я не можу стояти, коли люди сидять.
С ***
Життя проходить і не лука, як сердитися сусід.
7).
Різні теми
Помилки в письмовій формі люблять клоп на білій блузи.
С ***
А казка, коли ви здивуєте фригу і вона виходить, щоб бути принцесами. І навпаки.
С ***
Я говорю про дружбу народів.
С ***
Сім'я замінює все. Тому перед тим, як почати це, ви повинні подумати про те, що важливіше вам: все або сім'я.
С ***
Зникнемо між нами.
С ***
Я не стикався з обличчями, але особистим образом.
С ***
Щоб побачити, скільки ми переїдаємо, наш шлунок на одній стороні, як і наші очі.
С ***
Справжній чоловік - людина, яка запам'ятовує жіночий день народження і ніколи не знає, як старий вона. Чоловік, який ніколи не пам'ятає жіночий день народження, але знає, наскільки старий вона, чоловік.
С ***
Люди, які заважають бідності і не соромляться багатства.
С ***
Ви розумієте свою думку?
С ***
Дитина в першому класі повинна бути навчена наука самотності.
С ***
Толстого сказав, що немає смерті, але любов і пам'ять серця. Пам'ять серця настільки болюча, що краще не мати його. Це краще вбити пам'ять назавжди.
С ***
Ви знаєте, коли я бачив це зварний хлопець на бронетанковій машині, я знав, що ми були у великих неприємностях. (Про Ленін)
С ***
Це не номер. Це реально. Я відчуваю себе як відро, який там злетів.
С ***
Ви не вірите мене, Фаіна Георгіївна, але я ніколи не поцікавився ким-небудь, але мій клас.
Ви блювотні, медові, або ви скаржаєте? ?
С ***
Співробітник радіокомітету Н. постійно переживав драму через її любовні стосунки з колегою, ім'я якого був Сима: потім вона занурилася через інший кварель, потім він покинув її, після чого вона була абортом від нього Раневської назвав її «завдяки Херасіма».
С ***
Раневська колись запитала: Чому красиві жінки більш успішні, ніж смарт-жінки?
Це очевидно, тому що є дуже мало сліпих чоловіків, і є припливні ставки.
С ***
Як багато разів робить жінку в живому житті?
Вчотирьох разів: перший весільний вечір, перший раз він чіється на своєму чоловікові, перший раз він забирає гроші, перший раз він дає гроші.
І чоловіка?
Ввічливість: перший раз, коли другий не може, другий, коли перший не може.
С ***
Раневська, з усіма її будинками і величезним багажем, прибуває на станції.
«Чи не захопили фортепіано», – розповідає Фаіна Георгіївна.
- Неймовірно, - говорить один з супроводжуючих.
«Ралі безвісти» sighs Ranevskaya. - Справа в тому,
Я залишив всі квитки на фортепіано.
С ***
Після Юрія Завадський, арт-директор театру Моссовету, де працювала
Фаіна Георгіївна Раневська (і з ким вона була далеко від істоти)
безхмарні зв'язки, витіснені в спеку актриси: Фаіна Георгіївна,
Ви відчуєте свій тарифний план режисера! "Я маю щось.
Почуття, що я сидів! – реторований Раневська.
С ***
- Сьогодні я загинув 5 мух: два чоловічих і трьох жінок.
- Як визначити це?
- Два сидять на пивній пляшці і три на дзеркалі, пояснили Файну Георгіївну.
С ***
Прогулянка по вулиці Раневської була відштовхована людиною, і навіть вилікувала брудними словами. Фаіна Георгіївна розповіла йому:
Я не можу відповісти на вас словами, які ви використовуєте. Але я щиро сподіваюсь, що коли ви отримуєте додому, ваша мама буде стрибати з кута і прикусити вас правильно.
С ***
Учасники обговорили на фортепіано на зустрічі друга, яка обвинувачена гомосексуальністю:
«Це корупція молодих людей, це злочин. й
Моє Бог, нездатна країна, де людина не може розпоряджатися своїм асам, зважена Раневська.
С ***
«Лесбілізм, гомосексуальність, мазохізм, садизм не переверсії», – пояснює Раневська стерна: «Це тільки два переверсії: поле хокею і крижаним балетом. й
С ***
Скаргаючись на когось, чому презерватив білий, Раневська сказала:
"Зроби білий колір повністю."
С ***
Я не пишу, я не курю більше, і я ніколи не обдурив чоловіка, тому що я ніколи не був один, Раневська сказала.
Так, журналіст не відмовляється від того, що у вас немає недоліків?
В цілому, немає, скромно, але з гідністю Раневської відповіли.
І після короткої паузи вона додала:
У мене є велика дупа і іноді я лежаю трохи!
р.
І ще один.
8). Скульптура зовні її будинку.
Джерело:
27 серпня 1896 – 20 червня 1984
Його ім'я Фельдман. Народився в Таганро. Закінчив приватні театральні школи. З 1915 р. – актриса театрів Московської області, Крим, Ростов-на-Дону, Баку, Архангельську, Смоленську та інших міст, з 1931 р. – актриса камерного театру, 1935–1939 – Центрального театру Червоної армії, у 1943–1949 рр. – Драма Театр (нині театр Маяковського), в 1949-1955 рр. та з 1963 р. – Академічного театру ім. М. Моссовета, в 1955–1963 рр. – Московський театр ім. Пушкіна.
Лауреат Державних премій СРСР:
1949, 1951, за театральну роботу;
1951, за її роль як Frau Wurst в Вони мати материк.
Народний артист СРСР (1961).
Редакційна колегія англійської енциклопедії «Хто хто» («Хто хто») увійшла в ТОП десять найвизначніших акторів ХХ століття (1992 р.).
2).
Коли Сістина Мадонна була привезена до Москви, всі пішли побачити її. Фаіна Георгіївна почула розмову між двома посадовими особами від Міністерства культури. Одне заявляло, що живопис не вразив його. Раневська спостерігається:
Ця леді, для багатьох століть, дав такі люди враження, що вона тепер мав право вибрати, хто вона повинна вразити і хто вона не повинна.
С ***
Бог зробив жінок красивими, щоб люди могли любити їх, і приступити, щоб вони могли любити чоловіків.
С ***
Цей ас називається іграшка ас.
С ***
Які жінки ви думаєте, швидше за все, бути брюнетка або блондинка? « » » » » » » » » » » » » » »
Він не відповідав, "Грай!"
С ***
Жінки, звичайно, смартнери. Ви коли-небудь чули про жінку, яка втратила голову тільки тому, що людина має красиві ноги?
С ***
Тиск краси може триматися нічого! (Погляд на отвір в спідниці)
С ***
Критики є Amazons у менопаузи.
С ***
Коли болить ноги стрибка, вона стрибає вниз.
р.
3).
Здоров'я.
Коли запитав: «Як ви хворіли, Фаіна Георгіївна?» вона зазвичай відповіла, «Ні, я так само виглядав. й
С ***
Що робити? Попереднє здоров'я.
С ***
Я відчуваю себе добре, але я відчуваю себе погано.
С ***
Здоров'я, коли у вас є біль в будь-який день.
С ***
Якщо пацієнт дійсно хоче жити, лікарі неспроможні.
С ***
Склероз не можна вилікувати, але його можна забути.
4).
Старий вік.
Старий вік, коли це не погані мрії, які турбує вас, але погана реальність.
С ***
Я люблю старий пальмовий дерево на вокзалі поїзда - ніхто не потребує мене, і відкинути його доріжок.
С ***
Старий вік просто свиней. Я думаю, що Бог не вірний, щоб дати нам жити до старого віку.
С ***
Якщо ви восьмий, коли ви захоплюєте гарну музику, поезії, живопису, і ви повинні піти, ви не мали нічого, але тільки починаєте жити!
С ***
Мій Бог, Я ніколи не чую нічний спів.
С ***
Думки мальуються на початку життя, тому життя приїжджає до кінця.
С ***
Коли я загинув, захоплюю мене і напишіть на пам'ятник, «Дивід знежирення». й
С ***
Вікування є нудним, але це єдиний спосіб життя довго.
С ***
Старий вік - це час, коли свічки на день народження торт вартість більше, ніж сам торт, а половина сечі йде на тести.
5).
Робота
З'їжджав гроші, і шум залишився. (Про свою роботу)
С ***
Поганий фільм схожий на вічність.
С ***
Коли я не даю роль, я відчуваю себе піаністом, який у неї руки зрізав.
С ***
Я негайний Станіславський.
С ***
Я покраїнска актриса. Девер я служив! Тільки в місті Веж'янськ не служив. й
С ***
З мого таланту я чекав як москіт.
С ***
Я жив з великою кількістю театрів, але я ніколи не дуже сподобалося.
С ***
Це четвертий раз я бачив цей фільм і я повинен сказати вам, що сьогодні актори грають, як ніколи раніше!
С ***
Успіх – єдиний непристойний гріх, що стосується коханої людини.
С ***
Незамінні актори.
С ***
Ми навчаємо одноклітинних слів, великих думок, грати після цього Островського!
С ***
Я отримую літери: "Дякую мені стати актором." Я кажу, "Год допоможе."
С ***
Перпетум до собаки. (Про директор Ю. Завадського)
С ***
Померти фентезі. (Про директор Ю. Завадського)
С ***
П'є-Пе в трамвайці все, що він робиться в мистецтві.
С ***
Я не приймаю слово "сплей". Ви можете грати в карти, гонки, чекери. Ви повинні жити на сцені.
С ***
Перли, які я буду носити в першому акті, повинні бути реальними, настроєна молода актриса вимагає.
Все буде реальним, Раневська зачаровує її. Перлини в першому акті і отруї в останні роки.
6).
Про мене і життя.
Я купила в туалеті метелика все моє життя.
С ***
Я соціальний психопат. Комсомол з оаром. Ви можете відчути себе на метро. Це мене стоячи там, півзакінчення, в ванну шапку і латуні трусики, в яких всі Жовтень, як правило, піднятися. Я працюю в метро як скульптура. Я був полірований так багато лап, які навіть великі простанови Ніни могли заздрити мене.
С ***
Супутник слави є самотністю.
С ***
Ви повинні жити таким чином, що ви пам'ятаєте і бастарі.
С ***
Я був розумним, щоб жити життя.
С ***
Хто знає свою самотність? Пошкоджено його, що талант, який зробив мене неправдивим. Але аудиторія дійсно роблять, нехай вони? Що це таке? Чому так важко в театрі? Анстрами в кіно теж.
С ***
У Москві ви можете виходити, як Бог буде, і ніхто не приділить увагу. В Одесі, мої бавовняні сукні викликають настій - це обговорення в перукарні, стоматологічних клініках, трамваях, приватних будинках. Кожна сумна варію мого монстроуса, бо ніхто не вірить у бідність.
С ***
Самотність як умова не лікується.
С ***
Приготований дев'ятнадцятий століття, поганий виховання: Я не можу стояти, коли люди сидять.
С ***
Життя проходить і не лука, як сердитися сусід.
7).
Різні теми
Помилки в письмовій формі люблять клоп на білій блузи.
С ***
А казка, коли ви здивуєте фригу і вона виходить, щоб бути принцесами. І навпаки.
С ***
Я говорю про дружбу народів.
С ***
Сім'я замінює все. Тому перед тим, як почати це, ви повинні подумати про те, що важливіше вам: все або сім'я.
С ***
Зникнемо між нами.
С ***
Я не стикався з обличчями, але особистим образом.
С ***
Щоб побачити, скільки ми переїдаємо, наш шлунок на одній стороні, як і наші очі.
С ***
Справжній чоловік - людина, яка запам'ятовує жіночий день народження і ніколи не знає, як старий вона. Чоловік, який ніколи не пам'ятає жіночий день народження, але знає, наскільки старий вона, чоловік.
С ***
Люди, які заважають бідності і не соромляться багатства.
С ***
Ви розумієте свою думку?
С ***
Дитина в першому класі повинна бути навчена наука самотності.
С ***
Толстого сказав, що немає смерті, але любов і пам'ять серця. Пам'ять серця настільки болюча, що краще не мати його. Це краще вбити пам'ять назавжди.
С ***
Ви знаєте, коли я бачив це зварний хлопець на бронетанковій машині, я знав, що ми були у великих неприємностях. (Про Ленін)
С ***
Це не номер. Це реально. Я відчуваю себе як відро, який там злетів.
С ***
Ви не вірите мене, Фаіна Георгіївна, але я ніколи не поцікавився ким-небудь, але мій клас.
Ви блювотні, медові, або ви скаржаєте? ?
С ***
Співробітник радіокомітету Н. постійно переживав драму через її любовні стосунки з колегою, ім'я якого був Сима: потім вона занурилася через інший кварель, потім він покинув її, після чого вона була абортом від нього Раневської назвав її «завдяки Херасіма».
С ***
Раневська колись запитала: Чому красиві жінки більш успішні, ніж смарт-жінки?
Це очевидно, тому що є дуже мало сліпих чоловіків, і є припливні ставки.
С ***
Як багато разів робить жінку в живому житті?
Вчотирьох разів: перший весільний вечір, перший раз він чіється на своєму чоловікові, перший раз він забирає гроші, перший раз він дає гроші.
І чоловіка?
Ввічливість: перший раз, коли другий не може, другий, коли перший не може.
С ***
Раневська, з усіма її будинками і величезним багажем, прибуває на станції.
«Чи не захопили фортепіано», – розповідає Фаіна Георгіївна.
- Неймовірно, - говорить один з супроводжуючих.
«Ралі безвісти» sighs Ranevskaya. - Справа в тому,
Я залишив всі квитки на фортепіано.
С ***
Після Юрія Завадський, арт-директор театру Моссовету, де працювала
Фаіна Георгіївна Раневська (і з ким вона була далеко від істоти)
безхмарні зв'язки, витіснені в спеку актриси: Фаіна Георгіївна,
Ви відчуєте свій тарифний план режисера! "Я маю щось.
Почуття, що я сидів! – реторований Раневська.
С ***
- Сьогодні я загинув 5 мух: два чоловічих і трьох жінок.
- Як визначити це?
- Два сидять на пивній пляшці і три на дзеркалі, пояснили Файну Георгіївну.
С ***
Прогулянка по вулиці Раневської була відштовхована людиною, і навіть вилікувала брудними словами. Фаіна Георгіївна розповіла йому:
Я не можу відповісти на вас словами, які ви використовуєте. Але я щиро сподіваюсь, що коли ви отримуєте додому, ваша мама буде стрибати з кута і прикусити вас правильно.
С ***
Учасники обговорили на фортепіано на зустрічі друга, яка обвинувачена гомосексуальністю:
«Це корупція молодих людей, це злочин. й
Моє Бог, нездатна країна, де людина не може розпоряджатися своїм асам, зважена Раневська.
С ***
«Лесбілізм, гомосексуальність, мазохізм, садизм не переверсії», – пояснює Раневська стерна: «Це тільки два переверсії: поле хокею і крижаним балетом. й
С ***
Скаргаючись на когось, чому презерватив білий, Раневська сказала:
"Зроби білий колір повністю."
С ***
Я не пишу, я не курю більше, і я ніколи не обдурив чоловіка, тому що я ніколи не був один, Раневська сказала.
Так, журналіст не відмовляється від того, що у вас немає недоліків?
В цілому, немає, скромно, але з гідністю Раневської відповіли.
І після короткої паузи вона додала:
У мене є велика дупа і іноді я лежаю трохи!
р.
І ще один.
8). Скульптура зовні її будинку.
Джерело: