1032
Короткий четвер
Сім-річна дівчина з Тюмена, намагаючись забурити її папугу, випадково стала масляною.
Анонс на Одеському пляжі: Пляж закритий. Перш за все, холера була знайдена в воді! По-друге, немає санітарних працівників. Третя, взимку.
Більше трьох разів вважається стійким.
Будь-який суп рано чи пізно стає грибом.
X: Я зрізаю мій в’язниці :)
Я: Вони були очі.
Ми не робимо чоловіка сміятися, коли він кидає печиво. Очікується до того, як він запилює свій чай.
Програмар – професійний конвертер залів клієнта в жорсткій формальній системі.
Ви хочете помстити чоловіка? Очистити гараж!
19 серпня — Всесвітній день боротьби. Якщо ви знаєте когось, не забудьте привітати їх.
Моя бабуся все ще запам'ятовує бездротові праски.
Я пішов на Сбербанк вчора. Є багато хороших автомобілів у дворі, всі закордонні автомобілі. Ведуться двокімнатні двері. Не всі приходять, хтось приїжджає.
Анонс на Одеському пляжі: Пляж закритий. Перш за все, холера була знайдена в воді! По-друге, немає санітарних працівників. Третя, взимку.
Більше трьох разів вважається стійким.
Будь-який суп рано чи пізно стає грибом.
X: Я зрізаю мій в’язниці :)
Я: Вони були очі.
Ми не робимо чоловіка сміятися, коли він кидає печиво. Очікується до того, як він запилює свій чай.
Програмар – професійний конвертер залів клієнта в жорсткій формальній системі.
Ви хочете помстити чоловіка? Очистити гараж!
19 серпня — Всесвітній день боротьби. Якщо ви знаєте когось, не забудьте привітати їх.
Моя бабуся все ще запам'ятовує бездротові праски.
Я пішов на Сбербанк вчора. Є багато хороших автомобілів у дворі, всі закордонні автомобілі. Ведуться двокімнатні двері. Не всі приходять, хтось приїжджає.