Ви те, що ви їсти.

Купити холодильники ... які ми заповнюємо їх? Молоко - так, щоб не сметана, зелена - зберегти свіжість. Але якщо ви думаєте про це, відкритий холодильник - це ідеальний весняний щит для обговорення нашої дієти. А якщо афоризм вірний, якщо нам дуже подобається наша їжа, то холодильники люблять вікна в наші душі. Ця ідея стала центральною для проекту Марка Менживара, що ви вітаєте, в якому він зібрав фотографії вмісту інших холодильників.

А кривавий десяток і хтось інший душений з коментарями.

(доб. 201)

1-й
Власник брама парк розваг / Альпін, Техас / життя окремо / був захоплений у світовій війні / 2007

2,2 км
Карпентер і фотограф / Сан-Антоніо, Техас / Сім'я трьох / в холодильнику м'ясо оленя / 2008

р.

3 хв
Вуличний рекламодавець (привабливість, як ті, хто тримає скосонні знаки або носіння легінси і ступії піни клонування) / Сан Антоніо, Техас / живе окремо / і живе на фіксованому $432 на місяць / 2007

р.

4. У
Домогосподарка і вчитель старшої школи / Сан Антоніо, Техас / сім'я трьох членів (включаючи собаку) У першому тижні з моменту прийняття рішення про з'їдання продукції місцевих овочевих культур / 2008

5 хв
Ретиред залізничний провідник / Джексон, Массачусетс / життя один / перший у своїй громадській активістській благодійній програмі «Зроблено на колесах» / 2008

6 хв
Red Cross Член (але більше правильно, здається, перевести як "Червоний хрест працівника") / Сан Антоніо, Техас / живе окремо / сну з завантаженим .45-caliber револьвер на нічний час / 2008

7 хв
Бартендер / Сан-Антоніо, Техас / життя окремо (це не зрозуміло тільки для кого напис «... Не доторкнутися» на товстій лаваші) / щодня лежить на 8am і прокидається в 4pm / 2008

8. У
Власник ресторану / Waco, Техас / життя окремо / має фотографічну пам'ять для без використання інформації / 2009

9. Навігація
Автори документа / Сан-Дієго, Каліфорнія / сім'я трьох / їх зусилля допомогли воронку мільйонам доларів, щоб допомогти дітям Уганда / 2008

10.
Ботаніст / Форт Wayne, Індіана / життя окремо / відчуває себе більш комфортним серед флори і фауни, ніж серед людей / 2008

11.
Волонтер / Сан-Анжело, Техас / життя окремо / повністю сліпий / 2007

12.
Анестезіолог / Форт-Ворт, Техас / сім'я трьох / наймолодших синів, що працює в Алясці на ломуровому рибальському судно / ранку після подяки / 2007

13 хв
Кука на фаст-фуд / Марафон, Техас / сім'я двох / вона (як написано) робить лавковий прес з 300 фунтів (136 кг) / 2007

14.
Графічний дизайнер і друк Власник / Сім'я двох / Founder www.DeliverUsЗ альбомуLiberals.com 2008

(Життя)

15.00 р.
Він є особою з великим знаком STOP, блокуючи потік трафіку, коли рядок молодших школярів перетинають дорогу (наприклад, професій існують). вона є сердечником будинку / Остін, Техас / сім'я шести / батьків і трьох дітей живуть в маленькій квартирі з мінімальними кухнями і сантехніками / 2007

16 мар
Журналіст, дизайнер і викладач / Остін, Техас / сім'я трьох / пише obituaries для місцевої газети / 2009

17.00 р.
Студенти коледжу / Waco, Техас / три люки / один з них барабанщик в вокально-інструментальному ансамблю, граючи в жанрі Death Metal / 2009

18 років
Училища футбольного тренера та соціального працівника / Х'юстон, Техас / сім'я двох / одного з цих парних радників ЛГБТ-кризового центру. 4 нешкідливі листи простягаються в лесбіянки Гей Бісексуал і трансгендер.

Веб-сайт: www.good.is/post/picture-show-you-are-what-you-eat/
Переклад: вільний, ясам

Джерело: