935
У Санкт-Петербурзі відбувся перший етап чемпіонату з підводного плавання.
23 травня у Санкт-Петербурзі відбувся перший етап чемпіонату з дифінгу.
Пощастило бути там, щоб зловити вибір коментарів, оцінити автомобілі.
48 фото під вирізом, вибір не зламаний!
1,1 км Загальний вигляд підстав і частин доріжки.
2,2 км Першим вирушив у ящики учасників, і подивилися на багато перероблених дрифтових машин. Ось один з них.
Ніссан 14. Я любила білі ролики.
3. У Додано до [mergetime]1243186109[/mergetime]
Я побачила навчання учасників. Хто там не був.
Незважаючи на свій старий вік, німці все ще мають багато пропозицій!
Р
4. У У 22-му році була загальна навчальна сесія, асфальт був сухим, а 23-му, в день гонки, дощ і через це, багато учасників важко налаштувати на нові умови.
5. Як і раніше, Fedor Vorobyov (Fedos) з Москви, така погода здавалося б, бути на руці. На своєму редизайні 5К вітчизняного виробництва він чітко виділяв позитивно від інших пілотів.
р.
6. Жнівень Що таке дивний, автомобілів BMW були досить багато. Але всі вони були в категорії вулиці.
7. Про нас І це поїзди Nissan 240sx Євгенія Леонов (Maestro)
8. У Автомобільний захід Saifty - Nissan GTR.
р.
9. Навігація Це єдиний жіночий учасник.
10. Nissan silvia s15 від команди CHE Drifting. Одна з найбільш гідних агрегатів.
576162
11. Зважаючи на те, що кожен був пристрасний про гонки в аматорському класі, я пішов, щоб стріляти автомобілі на виставці.
Парслі Mazda RX-7
12. Це класичний американський автомобільна промисловість: Dodge Challenger.
Чудовий звук і чудово виглядає. Рекомендую всім.
13.00 р. Він.
р.
14. Це високо модифікований Mitsubisi eclipse.
р.
15.00 р. Денс будівництва Додж-Рам різних модифікацій.
16.00 р. Деякі американський пікап з двигуном Edelbrock
17.00 р. Злий мотоцикл, не дуже сильний в них, що модель.
р.
18 років У класі любителі почали висихати.
19.00 р. Під час початку перегонів ракетно-захисної категорії, асфальт майже висохнув і Nissan з початку збору вдалося показати себе у всій своїй славі.
20. Він.
1 999 р.
21. Ніссан Сільвія, один з Мусковітів, поїхав дуже гідно.
132982
22. І це унікальний Subaru Impreza з заднім приводом.
доб.
23. Nissan 240sx отримує ліцензію Pro.
24. Фелікс, Mazda rx-7 не може обробляти катання.
25. Салон одного з автомобілів. Все Спартан. Зверніть увагу, що ручка адаптована до роботи / вимкнення.
26. П'ять. До речі, начинка і робота її далеко від ВАЗова.
27. Ще 240SX з блінкером.
28. Тойота Марк2 «З хазею», до речі, незважаючи на вік автомобіля, все ще дуже популярний з японськими дріжджами.
29. Обличчя Audi RS5.
30. Nissan s14 на відстані.
999 р.
31. Тест drift 240.
32. Evil зовнішній вигляд 'old bmw'
33. Nissan 350z у всій красі.
34. Ще один Toyota Mark II "Червоний"
35. І нарешті, на мій погляд, найкрасивіший конкурс автомобілів Toyta altezaa
[/url]
36.00 Р вона.
1 999 р.
37. вона.
38. вона.
39.00 р. Кілька глядачів.
40. При появі фінальних перегонів натяг на трасі був досить високим. У півфіналі з'явився той самий пілот на ВАЗ, який пропустив багато японських транспортних засобів. У кадрі Семен Алексєєв (Terminator) є червоний Nissan і драйвер команди CHE DRIFT також в Nissan.
41. Ще одна боротьба за місце в фіналі. Nissan 350z Alexander Grinchuk (Grinya), Odessa та Timofey Kosharny (TimonChe), Санкт-Петербург на Nissan silvia.
42. На цьому пострілі термінатор переходить до фіналу, щоб привернути улюбленого публічного Федоса (ВАЗ 2105).
43. Запуск на 3-е місце, в якому кожен улюблений автомобіль VAZ перемагає) з серцем базиліка. Яй, товари.
44. В результаті в остаточному зіткненому шприцах від двох столи нашої Батьківщини.
Тимофій Косхарний (TimonChe), Санкт-Петербург та Семен Алексєєв (Terminator), Москва
Перша гонка показала, що легкий бій не доведеться чекати. Наприкінці першого тестового ляпасу, бампер Термінатор знизився, за допомогою стендів, але Semyon продовжує забіг.
45. Анксіті видно в очах спортсмена, але необхідно тримати останні, тест-гони за 1-е місце. Обидва автомобілі розірвалися і пройдуть доріжок відмінно, але судді вирішили присуджувати перемогу в Тимофій Косхарний (ТімоКхе), Санкт-Петербург.
Р
Загальний результат конкурсу:
1 місце – Тимофій Косхарний (ТімоКхе), Санкт-Петербург
2-е місце – Семен Алексєєв (Тернопіль), Москва
3-е місце – Федор Воробйов (Федо), Москва
4-е місце - Олександр Грінчук (Гриня), Одеса
І ще кілька фото.
46. Сільвія бочка
47. Ніссан 240кскс
доб.
В цілому враження події дуже позитивні! Незважаючи на погану погоду, стадія була безперечно успіхом, я дивлюся на наступний.
Одна картина була втрачена десь.
Хто готовий обговорити будь-які пристрої занурення я запитаю!
Кожен, хто любить машину не хоче прокоментувати і додати!
Джерело:
Пощастило бути там, щоб зловити вибір коментарів, оцінити автомобілі.
48 фото під вирізом, вибір не зламаний!
1,1 км Загальний вигляд підстав і частин доріжки.
2,2 км Першим вирушив у ящики учасників, і подивилися на багато перероблених дрифтових машин. Ось один з них.
Ніссан 14. Я любила білі ролики.
3. У Додано до [mergetime]1243186109[/mergetime]
Я побачила навчання учасників. Хто там не був.
Незважаючи на свій старий вік, німці все ще мають багато пропозицій!
Р
4. У У 22-му році була загальна навчальна сесія, асфальт був сухим, а 23-му, в день гонки, дощ і через це, багато учасників важко налаштувати на нові умови.
5. Як і раніше, Fedor Vorobyov (Fedos) з Москви, така погода здавалося б, бути на руці. На своєму редизайні 5К вітчизняного виробництва він чітко виділяв позитивно від інших пілотів.
р.
6. Жнівень Що таке дивний, автомобілів BMW були досить багато. Але всі вони були в категорії вулиці.
7. Про нас І це поїзди Nissan 240sx Євгенія Леонов (Maestro)
8. У Автомобільний захід Saifty - Nissan GTR.
р.
9. Навігація Це єдиний жіночий учасник.
10. Nissan silvia s15 від команди CHE Drifting. Одна з найбільш гідних агрегатів.
576162
11. Зважаючи на те, що кожен був пристрасний про гонки в аматорському класі, я пішов, щоб стріляти автомобілі на виставці.
Парслі Mazda RX-7
12. Це класичний американський автомобільна промисловість: Dodge Challenger.
Чудовий звук і чудово виглядає. Рекомендую всім.
13.00 р. Він.
р.
14. Це високо модифікований Mitsubisi eclipse.
р.
15.00 р. Денс будівництва Додж-Рам різних модифікацій.
16.00 р. Деякі американський пікап з двигуном Edelbrock
17.00 р. Злий мотоцикл, не дуже сильний в них, що модель.
р.
18 років У класі любителі почали висихати.
19.00 р. Під час початку перегонів ракетно-захисної категорії, асфальт майже висохнув і Nissan з початку збору вдалося показати себе у всій своїй славі.
20. Він.
1 999 р.
21. Ніссан Сільвія, один з Мусковітів, поїхав дуже гідно.
132982
22. І це унікальний Subaru Impreza з заднім приводом.
доб.
23. Nissan 240sx отримує ліцензію Pro.
24. Фелікс, Mazda rx-7 не може обробляти катання.
25. Салон одного з автомобілів. Все Спартан. Зверніть увагу, що ручка адаптована до роботи / вимкнення.
26. П'ять. До речі, начинка і робота її далеко від ВАЗова.
27. Ще 240SX з блінкером.
28. Тойота Марк2 «З хазею», до речі, незважаючи на вік автомобіля, все ще дуже популярний з японськими дріжджами.
29. Обличчя Audi RS5.
30. Nissan s14 на відстані.
999 р.
31. Тест drift 240.
32. Evil зовнішній вигляд 'old bmw'
33. Nissan 350z у всій красі.
34. Ще один Toyota Mark II "Червоний"
35. І нарешті, на мій погляд, найкрасивіший конкурс автомобілів Toyta altezaa
[/url]
36.00 Р вона.
1 999 р.
37. вона.
38. вона.
39.00 р. Кілька глядачів.
40. При появі фінальних перегонів натяг на трасі був досить високим. У півфіналі з'явився той самий пілот на ВАЗ, який пропустив багато японських транспортних засобів. У кадрі Семен Алексєєв (Terminator) є червоний Nissan і драйвер команди CHE DRIFT також в Nissan.
41. Ще одна боротьба за місце в фіналі. Nissan 350z Alexander Grinchuk (Grinya), Odessa та Timofey Kosharny (TimonChe), Санкт-Петербург на Nissan silvia.
42. На цьому пострілі термінатор переходить до фіналу, щоб привернути улюбленого публічного Федоса (ВАЗ 2105).
43. Запуск на 3-е місце, в якому кожен улюблений автомобіль VAZ перемагає) з серцем базиліка. Яй, товари.
44. В результаті в остаточному зіткненому шприцах від двох столи нашої Батьківщини.
Тимофій Косхарний (TimonChe), Санкт-Петербург та Семен Алексєєв (Terminator), Москва
Перша гонка показала, що легкий бій не доведеться чекати. Наприкінці першого тестового ляпасу, бампер Термінатор знизився, за допомогою стендів, але Semyon продовжує забіг.
45. Анксіті видно в очах спортсмена, але необхідно тримати останні, тест-гони за 1-е місце. Обидва автомобілі розірвалися і пройдуть доріжок відмінно, але судді вирішили присуджувати перемогу в Тимофій Косхарний (ТімоКхе), Санкт-Петербург.
Р
Загальний результат конкурсу:
1 місце – Тимофій Косхарний (ТімоКхе), Санкт-Петербург
2-е місце – Семен Алексєєв (Тернопіль), Москва
3-е місце – Федор Воробйов (Федо), Москва
4-е місце - Олександр Грінчук (Гриня), Одеса
І ще кілька фото.
46. Сільвія бочка
47. Ніссан 240кскс
доб.
В цілому враження події дуже позитивні! Незважаючи на погану погоду, стадія була безперечно успіхом, я дивлюся на наступний.
Одна картина була втрачена десь.
Хто готовий обговорити будь-які пристрої занурення я запитаю!
Кожен, хто любить машину не хоче прокоментувати і додати!
Джерело: