25 Що таке War Photographer Чи варто знати

Список був зроблений Брюце Халі, лауреатом Роберта Капса Золотої Медалі, колишнього члена агентства Black Star, який зняв війни в Афганістані, Бурма, Сомалі та інших країнах.

1,1 км «Якщо я отримую тут живу, то це». Ви повторите, що кожен раз дійсно небезпечна ситуація перетворюється в повну ебать-ігри.

2,2 км Фотографія може врятувати життя – це правда. Що залишив великий зубчик на тілі мого Nikon F3, інакше виповнилося моє обличчя.

3. У Як правило, люди не літають до трьох метрів, якщо артилерійська оболонка ламається поруч з ними - незважаючи на те, що Голлівудські війни кіно навчають нас.

4. У Редактори провідних журналів не дають сорому про війну і голод на віддалених ділянках східної Буркіна-Тімор-Ланки... ви будете відправлені там на місії тільки тоді, коли Леонардо ДіКапіо раптом стає воїном і Томмі Хілфтгер зшиває свої уніформи для нього.

5. Умань Якщо Лео і Томми пішли, а деякі білі туристи були тільки загиблими, можливо, будуть деякі сигнали на радіолокаторі протягом деякого часу, або, можливо, ні.

6. Жнівень Реальний anarchy sucks. Забудьте всі ті кольорові підлітки і дредлок студентів, які пропагують шмаль і анархію - якщо ми отримуємо справжню анархію, то ці хлопці завершать в найбільш незахищеному місці в харчовій мережі.

7. Про нас Якщо ж поважати вас, де ви хочете бути похованими – у вашій батьківщині або у вашій країні – це, ймовірно, не просто питання.

8. У Вони кажуть, що ви можете відлякати в своїх брюках. Тим часом я помітив, що страх може викликати підвищену газоутворення. Я побачила мухіден під час важкої оболонки, щоб не бути в одній печері, як і два західних журналісти, які постраждали від синдрому.

9. Навігація Ви вірите в один і люблячий Бог, хто дійсно піклується про нас Пройдіть до пари воєнних зон і голоду, див. дітей вмирають, а потім відповісти на питання.

10. Але є вниз до точки 9: Багато людей, які були через ці труднощі вірять у Бога більше, ніж хтось, хто коли-небудь зустрівся на цій планеті. Ось і виходите його з...

11. Ви пристрасуєте про збереження рідкісних видів? Чи ви будете виловити, якщо ви побачили пістолета збити мавпа з дерева? Захопити тебе. Після тижня бігу через джунглі на порожньому рисі, дамські шашлики дамського мавпи, здавалося мені, як філе міньйон.

12. Об'єктиви, камені та Пакистанські прикордонники є поганим поєднанням. Я запитав, "Чому він розім'язував вашу лінзу проти цього скеля?" Відповідь: З тієї ж причини собака лікує яйця:

13.00 р. Якщо ви не розумієте ідею артилерійського виделки, не зайдіть в зону війни. Якщо ви не пам'ятаєте один з моїх списків, нехай це буде.

14. Ви повинні мати можливість розраховувати. Якщо багатозавантажувальний гранатомет, який вистріляється на своїх позиціях, робить звук «фютууууцу» в шість разів поспіль, будь ласка, уважно враховуйте вибухи, які трахаються біля вас – тільки після того, як переконатися, що є шість з них, можна підняти голову.

15.00 р. Ви не повинні бути macho і нехтувати притулками. Забудьте Роберт Дувелл в Apocalypse зараз. Якщо ви стежите за своїм прикладом, не будучи кінозіркою, отримаєте готовий до гарного пострілу гарячого металу.

16.00 р. Ніколи не зносите шорти, якщо у вас є амобічна дисентерія. Якщо ви зносите довгі штани, принаймні ніхто не побачить трехерну яскраву червоною стрункістю, яка працює на нозі, поки вона не досягне вашого взуття.

17.00 р. Коли мова йде про шорти, ніколи не зношуються шорти, якщо ви їдете їздити в індійський слон. Між мертво, разор-шарпом, блідами і хмарою кровососних істот, які постійно стежать за нещастяним звіром, ви відчуєте себе в одному з кіл Данта.

18 років Афганські коні мають атрофовані нервові закінчення на обличчі; смоли і блідо виконують чисто декоративні функції. Більшість американських Stinger MANPADS, які прийшли в країну, були використані для припинення цих істот.

19.00 р. У будь-якій країні світу ви відвідуєте, ви побачите ту ж саму демплінну монгель. Після деякого часу ви будете мати підозру, що собака має паспорт, і це випливає з країни в країну.

20. Величезні страшні щури люблять сидіти на обличчях спальних фотографів в занурених готелях колишнього Радянського Союзу, де війна збирається.

21. До складу препарату пани кидають дивовижні вечірки - десь повинно бути відео мене і одного з головних помічників Куна-Са, які зі сцени і за підтримки вокально-інструментального ансамблю затримали 500 бійців з надзвичайно п'ятиною інтерпретацією пісні готелю Каліфорнія.

22. Еквалія: Кількість журналістів, що охоплюють конфлікт, безпосередньо пропорційна близькісті комфортного житла та пиття.

23. Чи знаєте ви, як в бійних кіно солдати слухають такий пронизливий віскі, шаут: «Одно!», приховують у притулку і зберігають всю ложку? Загальний шуруп. Багато разів на мій гол, але все, що я чув, був кривавим вибухом. Ця твердження була перевірена мною під час польових випробувань надзвичайно широкого спектру артилерійської зброї, зокрема мінометів, танків, агітаторів тощо. У результаті цих випробувань, якщо хтось запитує мене питання, перше, що я кажу, "Чому?" Просування. . . ?

24. Однією з найбільших пам'яток Всесвіту є те, як шраплон вибирає своїх жертв. Хлопці, які ходять збоку, ви можете занурити розмір монети, і ви залишите повністю негарним.

25. Коли ви фотографуєте людей в війнах та інших страшних місцях, пам'ятайте:
Відчуття гумору дуже корисно, навіть якщо гумор чорний.
Поверніть його або ні, люди тут важливі речі, щоб зробити, ніж перенести обладнання.
Ви тут, тому що ви хочете, і вони не є.
(d) Ви можете залишити, але вони не можуть.

Текст: Esquire Magazine
Фото: Брюце Халі

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное