665
10 найхолодніших фільмів!
Підбір 14 фото через ru_auto в продовження цієї теми
Так, номер сидіння 10. Mad Max (1979) як Джордж Міллер
1973 р. Форд-сокіл
На цій злегка примусовій колісній стрілці молодий синьо-ярусний мелений Гібсон ріже через крихкі вільні шляхи апкаліптичного майбутнього.
9. Навігація Танго і готівку (1989) (реж.) Андрій Кончаловський, Альберт Магноли
Я не можу дізнатися, що таке бренд, але автомобіль був дуже крутим!
8. У The Bourne Supremacy (2004) by Павло Грінграс
ГАЗ 3110 Волга
Я не знаю, чому, але це був жовтий автомобіль, який директор з смішним ім'ям обрали, щоб зробити Mat Damon створити без законності на вулицях Москви. Фантастично напружений і маневрений показує нашу рідну трубу. Я ще не дивно, якщо цей продукт є розміщенням GAZ або російської екзотики для американської аудиторії.
7. Кобра (1986) Джордж Пан Козматос
Меркурій.49
Цей мегабрутальний автомобіль і його мегабрутальний драйвер, носіння темних окулярів і з постійним зубочисткою в зубах, приніс страх до сотні вбивця маньяки в одному з американських міст.
6. Жнівень Нічний годинник 2004 реж. Тимур Бекмамбетов
ЗІЛ 130
Цей автомобіль завоював своє серце в кіно. Коли я бачив його літати, я був вражений. Але, як тільки він прокинувся через вантажівку, я практично кричав. Я хотів би сказати, "Чи можу це зробити, коли вони хочуть. й
5. Батман (Батман) 1989 р.р. Тим Буртон
Батманські автомобілі не відносяться до будь-якого бренду і не мають серійного номера. Коли було зроблено цей фільм, виробництво розміщення в кінотеатрі не було настільки комплексним.
Тепер, скільки ви не хотіли б мати автомобіль, як і дитина?
4. У Гонка в Sixty Seconds (2000) Режисер: Домініка Сена
Mustang Shelby GT500.
Я люблю автомобіль від ремії. Автомобіль став мрієм і замішкою для основного персонажа. Це прекрасний і досить життєздатний автомобіль, який це добре для.
р.
3. Таксі (Таксі) 1998 р.р. Джерард Пірес
Пегето 406
Ординарні міські автомобілі стають...
Автомобільні повороти ...
Автомобіль трансформується...
У вишуканому гоночному автомобілі!
2. Три Xx (xXx) 2002 реж. Роб Кохен.
Понiак ГТО 1967
Стандарт моностройного стилю американської автомобільної промисловості. Великий, сердитися, і потворна. І дуже підходить для героя Вінського Дизель.
1,1 км Джеймс Бонд машини
І в першу чергу ми не один автомобіль, але один герой. Джеймс Бонд. Він завжди має кращі автомобілі. Вони можуть визначити моду і тренди в автомобільному дизайні в той час, коли фільм був випущений. Я не збираюся поставити всі ці автомобілі тут. Це тема окремого посту, який стоїть попереду. Але я хотів би запропонувати кілька, щоб насолоджуватися:
Астон Мартин ДБ5
Лотос Есріт.
БМЗ8
Астон Мартін Ванкіш
Астон Мартин ДБС
Джерело:
Так, номер сидіння 10. Mad Max (1979) як Джордж Міллер
1973 р. Форд-сокіл
На цій злегка примусовій колісній стрілці молодий синьо-ярусний мелений Гібсон ріже через крихкі вільні шляхи апкаліптичного майбутнього.
9. Навігація Танго і готівку (1989) (реж.) Андрій Кончаловський, Альберт Магноли
Я не можу дізнатися, що таке бренд, але автомобіль був дуже крутим!
8. У The Bourne Supremacy (2004) by Павло Грінграс
ГАЗ 3110 Волга
Я не знаю, чому, але це був жовтий автомобіль, який директор з смішним ім'ям обрали, щоб зробити Mat Damon створити без законності на вулицях Москви. Фантастично напружений і маневрений показує нашу рідну трубу. Я ще не дивно, якщо цей продукт є розміщенням GAZ або російської екзотики для американської аудиторії.
7. Кобра (1986) Джордж Пан Козматос
Меркурій.49
Цей мегабрутальний автомобіль і його мегабрутальний драйвер, носіння темних окулярів і з постійним зубочисткою в зубах, приніс страх до сотні вбивця маньяки в одному з американських міст.
6. Жнівень Нічний годинник 2004 реж. Тимур Бекмамбетов
ЗІЛ 130
Цей автомобіль завоював своє серце в кіно. Коли я бачив його літати, я був вражений. Але, як тільки він прокинувся через вантажівку, я практично кричав. Я хотів би сказати, "Чи можу це зробити, коли вони хочуть. й
5. Батман (Батман) 1989 р.р. Тим Буртон
Батманські автомобілі не відносяться до будь-якого бренду і не мають серійного номера. Коли було зроблено цей фільм, виробництво розміщення в кінотеатрі не було настільки комплексним.
Тепер, скільки ви не хотіли б мати автомобіль, як і дитина?
4. У Гонка в Sixty Seconds (2000) Режисер: Домініка Сена
Mustang Shelby GT500.
Я люблю автомобіль від ремії. Автомобіль став мрієм і замішкою для основного персонажа. Це прекрасний і досить життєздатний автомобіль, який це добре для.
р.
3. Таксі (Таксі) 1998 р.р. Джерард Пірес
Пегето 406
Ординарні міські автомобілі стають...
Автомобільні повороти ...
Автомобіль трансформується...
У вишуканому гоночному автомобілі!
2. Три Xx (xXx) 2002 реж. Роб Кохен.
Понiак ГТО 1967
Стандарт моностройного стилю американської автомобільної промисловості. Великий, сердитися, і потворна. І дуже підходить для героя Вінського Дизель.
1,1 км Джеймс Бонд машини
І в першу чергу ми не один автомобіль, але один герой. Джеймс Бонд. Він завжди має кращі автомобілі. Вони можуть визначити моду і тренди в автомобільному дизайні в той час, коли фільм був випущений. Я не збираюся поставити всі ці автомобілі тут. Це тема окремого посту, який стоїть попереду. Але я хотів би запропонувати кілька, щоб насолоджуватися:
Астон Мартин ДБ5
Лотос Есріт.
БМЗ8
Астон Мартін Ванкіш
Астон Мартин ДБС
Джерело: