Відкриття парку «Хіллін» (19 фото)

Кілька днів тому в Нью-Йорку відбувся довгоочікуваний захід – відкрився на громадському парку Highline, розбитий на перевалі колишньої залізниці.
_s_a_v_v_a_ пише:
Довгий час, в 1930-ті роки, на Західній стороні Манхеттена, було побудовано підвищену вантажну залізничну лінію – для перевезення та перевезення всіх видів товарів безпосередньо на заводи та склади.
А потім бензин впав, автомагістралі почали будувати, заводи в Нью-Джерсі переїхали і залізна лінія вже не потрібно.
Коли він був повністю оперативним, Hyline виглядав так.

I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen
«В кінці 90-х, що залишився розділ High Line повністю іржавіє і перерослий. Так з 36-го по 13-й вулиці, між будиночками, кондосом і галерей, з'явилася ця річ.

Заборонено, але на забороні з’яви на заборону і з’явились.
Тоді в 1999 році були захоплені — друзі High Line — які побачили міський зал, і отримали дозвіл на парк. Ми взяли архітектори Diller Scofidio + Renfro, садівники Piet Oudolf і волонтери з rakes і день до вчора відкрився перший шматок парку.
Природно, коли я чую про це, я відразу ж побігаю там, незважаючи на погану погоду, разом з Муракомбу, які прибули на інший день. За перший раз в моїй практиці я збираю гостей міста на турі місця, що я не був раніше. Що я бачив, що перевершив мої дикі припущення. З якоїсь причини я дуже боявся, що рейки будуть повністю видалені звідти, тому я зважився рельєфом, як я піднялася перевалу:

Рейки не тільки видаляються, але висаджують траву і квіти прямо на шляху, а з підсвічуванням.

5 хв

6 хв

р.

7 хв

499 р.

8. У

574844

9. Навігація

10 хв

4071965

11.

12.

13 хв

На одному з секцій парка направляють на колесах безпосередньо на рейки. Ви можете переміщати їх разом, щоб повісити з великими компаніями, і ви також можете відштовхувати їх, щоб фізична особа була добре. Ось вони:

15.00 р.

Приблизний до північного кінця парку, переворот поступово перетворюється на майже суцільний зелений килим.

17.00 р.

Це нагадує про високий період відмови:

На даний момент робота не завершена.
Незабаром відкриється ще один сайт, довжина десятки міських блоків. Я був щасливий сьогодні, так добре! Вони були чудово. Красивий і квітковий запах з смертельною силою. Єдиним недоліком є те, що немає кафе або бару. Тексти пісень, а це означає: Але я думаю, що це незабаром. У наступному пості - вид на вулиці міста з перевалу.

budovskiy.livejournal.com

р.

Джерело: