Ладога. День 3

Продовжити Трофи. День під слоганом «Ланди, Пил Ралі та Музей Киряжа»
44 фотографії кореспондента Сергій Долі

День 1
День 2
День 4
День 5
День 6

Ранок починається з першого технічного етапу. За допомогою кабелів і блоків до автомобіля прив'язують два колеса. При русі назад колеса переїхала. Навігатор повинен зупинити пілот на такій відстані, яка проходить через колеса, з кожного боку був проміжок не більше 10 сантиметрів в цілому.

Більшість навігаторів були дуже відповідальними за вимірювання відстані:

Але не всі змогли зупинити машину вчасно. Більшість часу було трохи занадто багато. Коли ми поїхали, мій навігатор пробігав перед автомобілем, розмістився, нахилився і, нарешті, стегнав задоволений, даючи мені команду зупинити назад. Кабелі були неоцінені і, з вмираючим сердечником, я почав кататися між колесами:

Головне правосуддя, краще відомий як Жів, вимірює відстань і...

Війна Ми зустрілися з стандартом:

Легенда сьогодні ми отримали в ранковому брифінгу, тому право від етапу пішли на початок особливого етапу. Ми пройшли залізничну станцію Hiytola на шляху. Природно, «і» в ім'я відразу заміняв інший лист, і він став нашим улюбленим і найчастіше запам'ятовується поселення в Лахденпохському районі Республіки Карелія:

08 мар

Коли ми входимо в місто, надії на заправку, ми пішли на станцію, але в загарбці. Любов не живе тут:

Так само доля приміряє нас при спробі зробити магазин на місцевому супермаркеті:

Перед магазином була церква, яка мала підрахувати «кількість кроків до храму»:

Ми залишили місто Хітолу мостом над річкою Кокаланхоки:

р.

13 хв

Наступним пунктом було з'ясувати: «Кількість на осені під породою»:

р.

Скільки літер в блакитному слово на скелі?

Для того, щоб потрапити до цього слова, я мав піднятися на сходовий скеля, на якому організатори виїхали мотузки заздалегідь:

Тут був прекрасний вид на озеро:

Все покрито килимом ароматних лілій:

19.00 р.

20.

Щоб завершити наступне завдання, нам знову довелося піднятися вгору: «як багато відро знаходяться в найвищій точці». У разі, якщо ми подивилися всередині - раптом організатори слухали ще одну відро?

р.

Ми були закриті на звичайні автомобілі. Проходив тренінг заступника Міністра закордонних справ ІПУ пана Мерсянова. Приготував до Північного Лісового ралі, що відбувається в цих місцях:

Ми припинили дивитися і фотографувати. Він дуже швидко і підібрав товсті хмари пилу:

24.

Після перегляду ми переїхали:

Далі ми повинні завершити кілька нудних завдань: «Як багато кроків при вході в будинок»:

"Результати математичної дії на сосни":

р.

«Що таке найпоширеніше число на відро?»:

доб.

У наступному задачі нам довелося розрахувати «підсумок чисел на лівому стовпі». Поле було в хвіртких котеджів. Для учасників звернулися локальна жінка. Запропонувати нам на стовпі і попросити нас взяти картину її на нашому автомобілі:

30.

Далі ми підраховуємо «як багато отворів в ребра на сосновому камені»:

Скільки вікон і дозрівань в будинку?

"Як багато нігтів в сосни":

34 кв.м.

Габаритний зображення

І в останньому задачі: "Як багато слів на знакі":

На шляху до табору нам вдалося заправити:

37 хв

р.

Поповнено харчування в магазині м. Кірьяж. Я любила оголошення на двері: «Новий прихід гумового взуття!», «Гарячі квіти в асортименті», «Новий прихід велосипедів» і «Новий!» На продажу! Дебют альбом Голлівудської зірки Шарлетт Йохансон!

Тут ми пішли до місцевих музеїв:

Жінка ходила з ганку. Побачивши наш підхід, вона приховує всередині і дивиться з інтересами:

Він був директором музею і єдиним співробітником. З радістю повідомляємо нам, що сьогодні у нас є п'ять відвідувачів:

42.

Ми були задоволені численними дверцятами в музеї з ознаками: «Каш’є», «Прямокутник», «Адміністратор» та особливо «Персональний відділ»:

Ми приїхали до табору. Наступний день був дуже зайнятий. Ми зуміли заспокоїти в грязі за своєю ініціативою, відвідати пара водоспадів і мармурову кар'єру, блукати по печері і вдарити дзвіницю на дзвіниці. Зареєструватися!

р.

Джерело: