Аварійна в Піттере (8 фото)

Я нічого не хочу, щоб прокоментувати. Є різні варіанти.
У лавці: один мертвий на місці, сім поранених.

Свідок пише:
Я поїхав з сім'єю (дочка 2 років в крісельці сати в спині, і дружини там) в напрямку в лівому ряду. Я дивився в дзеркало заднього огляду. На мене прийшла джип, як стоячий стовп (хоча я ходив в потоці 50-60 км). Я не знаю, де він маневрував. Але... по-друге, він вже літав у напрямку мене, крізь повітря, як у кращих традиціях Голлівудського кіно. Пробити мене через ліву бочку. Підставка майже зламала, але вона зберегла дочку. Ці 2 тонни пропускають з неї обличчя в 30 см. І пішов він кудись. А потім я зрозумів, що він пішов в Форд, він пішов, і він потрапив мені по дорозі. Потім він висаджував на Маце. Його швидкість була багато разів швидше, ніж шахта, тому що я бачив його ззаду, і в розбити другий він вже літав на мене з фронту. Ті, хто є хрусткою. Коли ви отримали 2 тонни джипового блиску на вас, і ви отримали дитину на вашому автомобілі. Він спалахнув мені скло, кров, кричить. Вікна заповнені машиною. Не міняйте парковку. Він розкочував. Я був на боковині. Мінуси живі. Я даю вам, якось. Кожен має повноцінні штани. Коли вони мене зачепити, я шукаю назад. Курка, кричуща. Про нас Я прогулявся минулим Фордом і запахом дивиться мій ніс. Запах, який не можна плутати з будь-яким – запахом смерті. Я пам'ятаю його з дитинства. У Білорусі поховано дядько одного. Так я підібрав запах. Це так солодкий. А що я почув його, теж. Але хлопець ще був живим. Він був витягнутий з Ford, але запах ... Так хлопець загинув кілька хвилин пізніше. Я не можу пояснити. Але я не можу писати. Я, не дивно, пов'язаний з кіно. Я бачив, що в очах я дивився. Три більш важкі. Травень Бог дасть їм жити. Але я рушила джип - - Я не судді - але дав йому відповідь на всі ці брудні. Ніхто не зажадав йому літати. через Crc

02 мар

03 мар

04 мар

05 мар

06 мар

07 мар

08 мар

Джерело: