Викривлення просторово-часового континуму

Написання автору, burrarum:

Відомий живопис.
Влаштування підступних бджіл, які влаштовують будинок в такому ведмедостійкому місці, Вінні пороги на «Висококласичному» дубі, блискі для меду.

Акуратно склеюючи рамки, можна відновити всю дубову дерево і оцінити її висоту, яку можна спостерігати на малюнку вище. Я шкода заздалегідь, якщо хтось отримує мозок гойдалки на увазі так багато Winnie Poohs в один постріл. Я повинен попередити вас заздалегідь, що буде тільки більше.

Виникає питання, є висота Високошвидкісного дуба, варіабельний у світі Вінні Поох?

Ні, він ні. Звісно, висота дуба залежить від напрямку обходу. Це не складно переконатися, що приклеювання разом рамок мультфільму, що відповідає падінню з дерева.

Одержувати наступний образ:

У мультфільмі Winnie the Pooh піднімається двічі на висоту живих і двічі «подарує». З цим розумом можна будувати чотири зображення дерево дуба, але, на жаль, процес підйому в повітряній кулі дуже стискається, тому отримані лише три зображення.

Що ми бачимо? Зрозуміло, висота дуба в напрямку обходу "внизу" майже п'ять разів вище його висоти при виборі протилежного напрямку обходу - "до". Але, очевидно, не має нічого спільного з ним. Перш за все, потім Winnie Pooh доведеться перемістити на підлеглих швидкостях, а по-друге, з контрактом Lorentz дуба, кількість його гілок залишаться незмінними, і це зміни. Звичайно, є багато більше заперечень до цього, крім двох зазначених.

Крім того, легко помітити, що коли Вінні падає, він потрапляє в петлю космічного часу.

У вищезгаданому зображенні виглядає як «недбалий» склеювання каркасів в середній картині. Насправді тут немає. Це абсолютно чесне склеювання рами.

Ось 3 послідовних мультфільмів. Вінні пороги падають на гілку, вже торкнувшись з його пилоподібними асами, як раптом знаходить себе на абсолютно іншому гілці! І це не дуже важко знайти якусь. Він збив на дві секунди раніше. Звісно, петля нестійка і періодично зникає, або кидає мандрівника в світ, де вона більше не існує. Хоча, принаймні, коли повторення точки розриву, нічого міфічного, і Winnie Pooh успішно летить минулого. Акуратно він у паралельному світі. У цій реальності дерево дуб відрізняється різною. Це легко помітити, ретельно порівнявши дуб, з якого виграні пороги впало перед впаданням в петля простір з дубом, з якого він впав пізніше (при ударі м'яча). Нові деталі з'являються на дереві, які не були Наприклад, величезні листя дуба.

В цілому світ Winnie Pooh є якось нестійким і, очевидно, його топологія зазвичай залежить від напрямку. І це не тільки правда для дуба. Наприклад, після западання з дуба дерево, ведмедя йде до пороги:
У правому куті можна побачити кущ стебла, який впав Вінні, як він впав з дерева.

І ось той же шлях, але в цей час символи йдуть в зворотному напрямку:
Не важко побачити кущ. Тепер це пудка.

Самі доріжки на одному малюнку:

Ось що виглядає як в двох різних рядах:
Найвища послідовність Winnie Pooh і Piglet піти, щоб відвідати Piglet (то вони змінюють свої розуми і йдуть до Кролик). Нижня - Вінні йде до Сова, щоб мати її писати його горщик. Тут можна знову побачити проміжок простору, що відбувається поруч з кущем (замарковані червоним стрілкою). Після куща різні доріжки. Таким чином, знову можна відзначити залежність шляху від напрямку.

Перш за все, Winnie Pooh почав харчуватися медом. Другий робиться. Не очищайте тут. Я думаю, що це дещо інше місце. Хоча б я думаю, так.

З усіх вищевказаних, це випливає, що тканина з якої простір світу Winnie Pooh плетена постійно рівна і вигнута в самий дивний спосіб. У той же час істоти, які живуть в такому непередбачуваному Всесвіті, з яких причин не мають ніяких труднощів пошуку шляхів. Вони завжди йдуть дуже впевнено, що це буде здаватися, де і приходять там, де необхідно. Як це зробити?

Впевнено, що спостерігаючі явища не викликані структурою Всесвіту, але виключно від волі її мешканців. Вінні Поох і його друзі є повними майстрами і богами світу, просто не розуміючи його. Беліф у своїй здатності знайти шлях до мети призводить до того, що вони обов'язково приходять до неї, навіть якщо вони йдуть в зворотному напрямку. Наприклад, в серці Ea-Ia День народження, є той момент, коли Winnie the Pooh йде з дому і йде в Owl. Він знаходиться на дорозі до свого будинку (не інший спосіб навколо). Це може бути знайдена в серії про те, як Winnie Pooh потрапив в відчайну ситуацію. І прийшов він до Сова! Тексти пісень, а це означає: Це страшно думати, що відбувається, коли Pooh розуміє, що він god. Тул-суперові дуби стануть низькосуперіором, мед буде правильним, і можуть бути не бджільни на всіх ("Чи не буде більше бджіл" © Apocalypse від Крістофера Робін).

через burrarum.livejournal.com

Джерело: