Что ікое бараок?

Короткий есе Теми на тему ринку бліх
9 пік

Багато людей вважають, що ринок блохи є прямим продовженням сміття.

Неважко сказати, що це думка неправильно. Про те, як зробити все з нічого.

У Києві найбільший блочний ринок знаходиться в межах кілометрового радіусу на ринку Куреневського (ака «Бір»). У вихідні дні з ранку до обіду запрошуються люди, автомобілі, трамваї та ягнята.

До будь-якої поїздки в магазин необхідно встановити супер завдання, без нього незворотно. Суперспорт на ринку блохи - купити щось ебать не більше 50 рублів (один і пів гречки, десятки гривень).

Завжди цікаво побачити, які люди купили. Тут, наприклад, є красива підставка для пляшки і двох свічок. Еверест радянської романтики. Будь-яка жінка, яка була запрошена до столу з такою красою, негайно знає, що вона була культурною людиною. Проте, для мене складно уявити, хто використовує такий стенд більш ніж один раз в житті.

Моя тітка попросила мене те, що я зняв. Я сказав ляльку. Вона була дуже щасливою, і сказала, що вона має капелюх від цієї ляльки в домашніх умовах, і вона любить фотографувати її. Якщо я хочу, вона може принести ці фотографії у вихідні дні, а також дати мені негативні відчуття.

Стандарт радянського культурного артефакту – це фарширований накладка під перемикачем, щоб стіна навколо не знаходилася від жиру вручну.

Багато на руїнах продали радянські сили для перм "Локон-8". Вони ідеально зберігають завдяки своїй феноменальної безшумності. Наліво з нього сувенірна керамічна бюлетеня з виступаючим шиєю - тонкий гумор МНС і ділових поїздок.

Р

У СРСР з'явилися кілька речей, але іноді щось несподіване. Наприклад, нічого не може пояснити поширеність бронзи безсмачні мавпи, які проводили банки солі і перцю. Ще одне - пластикові ідентифікатори туалету і ванної кімнати (у туалеті хлопчик занурився в горщик, у ванній кімнаті дівчина бульбашки піни). З тієї ж серії - вішалка у вигляді собаки. Пальто вішати на ногах, капелюх на вухах. Ми зустрілися в кожній третій родині.

р.

Я щасливий сьогодні. Я познайомлюсь з сім’єю. У висоту вони 13-15 сантиметрів, зроблені дуже добре і докладно. Серед них є вікінги, один з гарматних дуетів Дикого Заходу і одного солдата радянської армії з оптичним прицілом. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І решта з них буде коло навколо так що кожен отримає ебать від когось ще.

Весь набір для 12 гривень. Ось 48.7 рублів. Підходить до ліміту. Двомісна радість.

Я також купив кілька окулярів з різним ступенем обличчя на одну гривні (4 рублів, ебать!). «Пальник необхідно залити на марусиновий ремінь» – сказав як додаткова інформація, що продає жінці.

р.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное